filip stiller borowicz

Efter fem-Filip Stiller Borowicz skämt – orden om sexlivet inför alla

FILIP STILLER BOROZICZ

Filip Stiller Borowicz är en av nykomlingarna i Efter fem och han gör succé när han växer in i sin roll.
Nyligen drog han till med ett litet skämt som fick tittarna att höja på ögonbrynen...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem
0:24

Efter reklamen: Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

(0:24)

Slå på ljud

För många svenskar är det ett måste att slå på TV4 när man kommer hem från jobbet och följa gänget i Efter fem. Det var i januari 2019 som succén drog igång, med Tilde de Paula Eby, 50, i spetsen.

Under årens lopp har Efter fem-gänget dessutom blivit större och större och Tilde har fått förstärkning i form av Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 36, Henrik Alsterdal, 43, Maximilian Artell, 31, och de senaste tillskotten; Filip Stiller Borowicz, 41, och Alexandra Li Letterfors, 33.

Att tittarna tycker om Efter fem är ingen hemlighet och under våren har de även fått utökade sändningstider. Tillsammans med Axel kör nämligen Tilde de Paula även på söndagar!

Efter fem-Filip om jobbet på TV4

Det har nu gått några månader sedan dess att Filip kom in i gänget och för Hänt har han berättat om glädjen när det stod klart att han är klar för Efter fem.

– Jag var så hedrad när jag fick börja hoppa in där när folk var sjuka förra året. Då kände jag "OMG, det här är så stort" och så fick jag ju hoppa in mer och mer. Så nu när det har utvecklats till att bli Efter fem söndag också så fick ju jag chansen att bli permanent, sa Filip till Hänt men konstaterade samtidigt att det inte alltid varit helt lätt.

– Det var ju en lång väg för mig att ta mig till TV4. Jag var ju liksom på nästan alla redaktioner man kunde vara på.

Idag kombinerar Filip sina roller på TV4. På måndagar och tisdagar är han nyhetsuppläsare på TV4-Nyheterna och resten av veckan kör han programledare i Efter fem.

Efter fem-Filips skämt – orden om sin pappas sexliv

Filips succé och popularitet i Efter fem har gjort honom mycket omtyckt och något som många är nyfikna på är hur det står till i hans kärleksliv.

– Jag är singel, sedan 2019. Jag hade lite otur där kan man ju säga, för precis när jag kände mig redo att dejta igen så kom covid, sa Filip till Hänt och fortsatte:

– Så 2020 var jag såhär “nu jäklar ska jag dejta killar” och sådär. Men nej, det blev ju som det blev. Så då förlorade jag två år på det och så nu har jag börjat dejta igen. Men jag lever som singel.

Filip har inga barn men han har två syskon. I ett nytt inlägg på Instagram väljer han nu att dra ett litet skämt om sin pappa och hans mönster när det kom till att göra barn.

”Syskonen Stillers födelsedagsvecka: Veronica 3:e juni. Joanna 2:a juni. Jag 1:a juni.”, skriver Filip och fortsätter:

”Uppenbarligen har min pappa en specifik timing varje år.”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN