Efter fansens oro – Zara Larsson berättar sanningen om pausen

Efter fansens oro förklarar Zara Larsson varför hon inte varit aktiv på sociala medier de senaste veckorna

Förutom att vara en popstjärna är Zara Larsson en flitig användare av sociala medier. Men under en tid har det varit tyst från världsstjärnan – nu avslöjar hon varför.

Svenska artisten Zara Larsson, 21, är idag en världsstjärna. 2013 gjorde hon succé världen över med hiten Uncover och vann många fans hjärtan på kort tid. Under en period var det dock tyst på musikfronten, och i somras gick stjärnan ut med att stress och ångest var anledningen till att det inte kommit någon ny musik.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Hon berättade då via sin Instagram Story om rädslan för att fansen inte skulle tycka om hennes låtar och ville att det skulle vara alldeles perfekt när hon väl släppte något igen.

Men trots sin rädsla förtydligade hon att hon fortfarande älskade musiken, både att vara i studion och att stå på scenen. Så i höstas kom äntligen ny musik i form av låten Ruin my life, till fansens stora glädje och den blev snabbt en stor hit – Zara var officiellt tillbaka på banan!

Förutom att vara en grym artist är Zara även en fena på sociala medier och uppdaterar med alla möjliga sorters inlägg – allt från glimtar från hennes vardag till feministiska åsikter.

För att kicka igång det nya året tog Zara med sig pojkvännen, modellen Brian Whittaker, 19, på en resa till Grenada.

I början av januari delade hon med sig av några härliga bilder från semestern, men sedan dess har det varit helt tyst på alla hennes sociala medier under ett par veckor. Eftersom att hon är en flitig Instagram-användare annars började fansen oroa sig över var Zara egentligen hade försvunnit.

”Snälla, kan du berätta för oss vart Zara är, är hon okej eller något för jag börjar bli orolig här”, skriver ett fan i ett av kommentarsfälten på pojkvännen Brians Instagram-konto.

”Ledsen att jag inte varit aktiv”

Nyligen kom en förklaring från Zara när hon äntligen lade upp en ny bild på sin Instagram på henne själv tillsammans med artisten Fedez och inte nog med en ny uppdatering på sociala medier, världsstjärnan har också släppt ny musik. Låten släpptes förra veckan och hon skriver att hon inte har kunnat berätta om den ännu – för att hon varit utelåst från sina konton.

På sin Instagram Story förklarar Zara läget mer i detalj.

”Lyckades logga in på min Instagram på Brians telefon. Jag är ledsen att jag inte har varit aktiv, men för att göra en lång historia kort – jag har varit utelåst från alla mina sociala medier för att jag i princip har förstört varje apparat i mitt liv”, skriver Zara och avslöjar att hon tar till pojkvännens telefon för att kunna instagramma överhuvudtaget:

”Jag är fortfarande utelåst från min iCloud och mitt SIM-kort fungerar inte, men jag är tillbaka på Instagram (när Brian tillåter mig lol)”

Så fansen behöver inte vara oroliga över sin idol – för hon har verkligen kunnat njuta av semestern.

”Jag har dock haft ett par fantastiska veckor. Jag hoppas att ni har det också! Jag har varit på den bästa semestern i mitt liv, jag har skrivit några bra låtar, jag har hängt med vänner.”, skriver Zara.

LÄS MER: Fansen jublar över nya kärleksbilden på Zara Larsson och Brian

LÄS MER: Zara Larsson: Så mycket pengar tjänar jag på Instagram

FOTO: Splash News/TT, Scott Garfitt/TT