TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ernst Kirchsteigers svar om relationen med hustrun: ”Skumt”

01 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Efter flertalet frågor ger Ernst Kirchsteiger nu svar på tal och bekräftar den långvariga kärleken till hustrun Ulla. ”Jag tror på livslång kärlek”, säger han.
Annons
TV4:s ändring av Sommar med Ernst – vändningen efter bråketBrand logo
TV4:s ändring av Sommar med Ernst – vändningen efter bråket

Hela svenska folkets Ernst Kirchsteiger, 61, besvarar tittarnas funderingar kring huruvida han och hustrun Ulla Kirchsteiger, 61, kunnat hålla ihop i hela 44 år.

För Aftonbladet berättar han att det finns de som tvivlar på deras kärlek.

– Ibland möter jag personer som säger ”kan det stämma att ni har varit tillsammans så länge”, underförstått att det skulle vara nåt skumt med det, säger han till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Ernst och Ulla Kirchsteiger var båda 16 år gamla när de träffades.
Ulla och Ernst var båda 16 år gamla när de träffades.

Ernst slår tillbaka – tror på kärleken

Ernst Kirchsteiger slår tillbaka mot de som spekulerar i att det skulle vara något skumt med hans långa kärlek till hustrun. Istället menar han att han verkligen tror på kärleken och hoppas att alla någon gång hittar den och kan leva länge och lyckligt tillsammans.

Annons

– Om du lever i en relation så hoppas jag verkligen att du och din kvinna, eller du och din man, får leva tillsammans i lycka resten av livet. Ska det vara omöjligt? Nej, det tror jag inte. Jag tror faktiskt inte det, säger han till Nöjesbladet.

Emotionellt band tillsammans

Ernst Kirchsteiger kan inte med ord beskriva kärleken till hans Ulla och blir väldigt emotionell när han tänker på henne och det band de haft tillsammans under så många år. Ett band så starkt att han inte upplevt något starkare eller närmare band med någon i livet.

– Jag blir nästan rörd över att prata om det. Att få vara här och ha alla de här åren tillsammans. Jag har levt längre med Ulla än med någon annan levande varelse. Längre än mina föräldrar. Det gör ju att det blir en enorm tillit och trygghet och… ja, lika med kärlek.

Han fortsätter med att konstatera att han och frun Ulla är precis där de vill vara i livet och att beslutet att leva med henne, i 44 år och fler år framöver, har varit helt rätt. Under den långa relationen har de tillsammans fått sönerna Sebastian, 34, och Ludvig, 30.

Ludvig, Sebastian och Ernst Kirchsteiger.
Ernst ihop med sönerna Ludvig och Sebastian.

FOTO: TT/Henrik Montgomery, TT/Eero Hannukainen

Annons