LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter familjebeslutet med Peter – Hannah Graafs besked om barnen

18 maj, 2020 
Hannah Graaf om personliga förändringen efter skilsmässan från Peter Karyd.
I dagarna tog Hannah och ex-maken Peter Karyd ett stort beslut gällande barnen.
Under söndagen kom Hannah med ett nytt framtidsbesked.
”Gjort listor och regler”, skriver Hannah på Instagram.
Annons
Hannah Graafs nya framtidsbesked om barnenBrand logo
Hannah Graafs nya framtidsbesked om barnen

För två år sedan valde profilen och modellen Hannah Graaf, 41, och ex-maken Peter Karyd, 44, att gå skilda vägar efter 14 år ihop. Uppbrottet kom som en chock för många eftersom paret bara några månader tidigare valt att förnya sina löften, i samband med Hannahs 40-årsdag.

Peter Karyd och Hannah Graaf
FOTO: TT

Modellen lämnade även livet i Marbella bakom sig och flyttade tillbaka hem till Sverige.

Vänt upp och ned på vardagen

Hannah och ex-maken Peter har behövt vända liven upp och ned för att få allt att fungera i rådande omständigheter av coronaviruset och dess spridning.

I förra veckan delade Hannah det glädjande beskedet med sina följare att barnen som tidigare bott i Marbella nu ska stanna i Sverige hos henne.

Ex-paret kom fram till det beslutet tillsammans, då barnen ska slippa resa för att sedan inte riktigt veta hur Spaniens framtid kommer att se ut.

Annons

Och med lycka kommer även förpliktelser. Hannah Graaf skrev då på sin blogg att flickorna har varsin plats i skolan till hösten, men att det verkat lite svårt att få dem att börja tidigare än så. Orsaken till det var att de fortfarande är skrivna i Spanien en månad till.

Glädjebeskedet om barnens framtid

Men på söndagen kom Hannah med det glädjande beskedet att flickorna under måndagen ska gå sin första skoldag i en ny skola!

Det blir alltså inte samma skola som de gått i tidigare, vilket ledde till att familjen ägnat söndagen till förberedelser.

”Imorgon är det första skoldagen för tjejerna i ny skola, så ikväll har vi haft ‘öråd’ här hemma. Gjort listor och regler som vi ska följa inför allt nytt som komma skall”, skrev Hannah Graaf på Instagram under söndagen.

Listor är gjorda, regler är satta och måndagen är här. Och några som är redo för just den dagen familjen Graaf!

FOTO: TT, Viafree

Annons