Artikeln innehåller reklamlänkar

Elin Nordegrens ex-pojkvän Chris Cline död i helikopterolycka

Elin Nordegrens ex död i helikopterolycka

Efter skilsmässan från Tiger Woods började Elin Nordegren dejta miljardären Chris Cline. Nu rapporterar nyhetsbyrån AP att Chris Cline har omkommit i en helikopterolycka utanför Bahamas, endast 60 år gammal.
Alexander Skarsgård oigenkännlig på nya bilderna
Slå på ljud

Det var när modellen Elin Nordegren, 39, jobbade som barnflicka hos Jesper Parnevik, 54, och Mia Parnevik, 51, som hon träffade kärleken i golfproffset Tiger Woods, 43. Efter att ha dejtat i flera år förlovade de sig och 2004 ägde bröllopet rum. Äktenskapet varade i sex år och ex-makarna fick dottern Sam, 12, och sonen Charlie, 10, innan de gick isär.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Separationen från Tiger Woods var allt annat än lågmäld och enkel. I samband med att de valde att skilja sig avslöjades det att golfspelaren varit otrogen mot sin hustru med hundratals kvinnor. Elin har dock aldrig bekräftat eller förnekat att detta hänt.

Elin Nordegrens ex-pojkvän Chris Cline död

Efter skilsmässan träffade Elin Nordegren kärleken på nytt i kolmiljardären Chris Cline. Nu bekräftar nyhetsbyrån AP att Chris Cline är en av de sju personer som har omkommit i en helikopterkrasch utanför Bahamas.

Det var på torsdagsmorgonen som helikoptern kraschade och det är ännu oklart vad som orsakade olyckan. Samtliga avlidna är amerikanska medborgare, däribland Chris Clines dotter och flera av hennes vänner.

Imorgon skulle Chris Cline ha firat sin 61-årsdag i semesterparadiset, enligt Aftonbladet.

Väntar barn med NFL-stjärnan Jordan Cameron

Senast Elin Nordegren och Chris Cline sågs tillsammans var 2016. Elin har hållit sig undan från offentligheten sedan skilsmässan från Tiger Woods men nyligen avslöjades det att hon väntar barn med sambon tillika NFL-stjärnan Jordan Cameron, 30, som Elin har varit tillsammans med i tre år.

Ryktet om graviditeten började när Elin visade upp en växande mage under sonens fotbollsträning i Florida. Strax därefter bekräftade hennes mamma Barbro Holmgren, 67, den glädjande nyheten för Svensk dam.

– Jo men hon väntar barn, absolut. Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa Barbro till tidningen vid tillfället.

Elin Nordegren har ännu inte kommenterat ex-pojkvännens bortgång.

FOTO: Stephen M. Dowell, XPOSURE PHOTOS / TT

SENASTE NYTT!