Efter dotterns födsel – Malin Olsson och unga kärleken i familjeterapi

Programledaren Malin Olsson och Simon Peyron blev föräldrar för ett år sedan. Nu berättar Malin att de gått i familjeterapi. ”Man är inte misslyckad i sin relation för att man tar hjälp”, säger hon till Expressen.

Programledaren Malin Olsson, 36, är tillbaka i SVT-programmet Vem bor här? efter att hon blev mamma till lilla Blanka för snart ett år sedan. Blanka är hennes och sambon Simon Peyrons, 23, första barn, och att bli föräldrar blev en stor omställning för paret.

Som för de flesta småbarnsföräldrar krävs det lite jobb för att få relationen att fungera. I en intervju i Expressen berättar Malin Olsson att hon och Simon gått i familjeterapi för att vårda sin relation.

– Vi har gått i familjeterapi, något jag varmt rekommenderar alla att göra som är i ett nytt skede i livet. Man är inte misslyckad i sin relation för att man tar hjälp, tvärtom är man väldigt hjälpt av att få prata, lära sig att förstå varandra och få lite nycklar, när omställningen är stor, säger Malin Olsson.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

I och med att Malins föräldrar bor 90 mil bort och Simons föräldrar bor 30 mil bort är det inte så lätt att få en barnvakt för att få lite egentid tillsammans.

– Men när vi får en möjlighet drar vi i väg själva och ser någon film eller sitter och dricker kaffe i solen. Det behöver inte vara några stora saker, men det är viktigt att vara extra gullig mot varandra, fortsätter hon.

Huruvida det blir några syskon till Blanka har Malin Olsson och Simon Peyron inte bestämt sig för än.

– Just nu är jag fullt upptagen med ett barn och att få henne att bli en trygg individ. Kanske blir det syskon någon gång i framtiden, säger Malin Olsson.

Hetast på Hänt TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks stora rädsla för cancer: ”Kanske händer något snart…”

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén bryter tystnaden – tuffa tiden efter kravet: ”Allra sämsta jag mått”

FOTO: Ibl