TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter dottern Rio – det ska Peter Siepens nyfödde son heta

13 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Peter Siepen och frun Anna har välkomnat sonen Enzo. Sedan tidigare har de dottern Rio.
För tre år sedan välkomnade dj:n och programledaren Peter Siepen och frun Anna dottern Rio. I tisdags blev de föräldrar igen, till en son!
Annons

Förra vecken avslöjade tv-profilen Peter Siepen, 55, att han och hustrun Anna Siepen, 40, (tidigare Svensson) skulle bli föräldrar igen, och i tisdags morse, klockan 08.35, kom deras efterlängtade son som nu fått namnet Enzo. Paret har sedan tidigare dottern Rio, 3, och Peter Siepen säger nu att han tycker att det är skönt att det skiljer några år mellan barnen.

– Det är tre år mellan dem och det blir nog bra. Rio kommer bli en bra storasyster. Första gången Enzo skulle träffa henne var det lite nervöst och pirrigt, men det gick bra. Hon har fått en docka som hon har kunnat öva att ge en napp och byta blöjor på, säger han till Aftonbladet.

Förlossningen gick bra berättar han. Under tiden spelade de Phil Collins ”In the air tonight”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förlossningen gick väldigt snabbt. Det var ingen utdragen process!

Enligt Peter Siepens Instagram vägde Enzo 3 264 gram och var 47 centimeter lång när han såg dagens ljus. Men nu berättar Peter Siepen att bebisfabriken är stängd för gott, det blir inga fler barn.

Annons

– This is it… Men det känns skönt att det är tre år mellan barnen, och bra att Rio verkligen får vara storasyster. Vi är så lyckliga och glada! säger han, och nämner att han inte ser några problem med att bli pappa på äldre dagar. Första barnet fick han som 52-åring.

– Det är så skönt att normerna har luckrats upp, och att man kan vara en äldre förälder utan att få kommentarer.

Peter och Anna gifte sig tidigare i år på en strand i Kalifornien, USA. De träffades på nätet för flera år sedan och delar samma intresse för mode. Anna Siepen arbetar som stylist.

FOTO: IBL

Annons