LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter dottern Femi – det ska Titiyos, 50, lilla flicka heta

22 mar, 2018 
AvOla Brising
Den 30 november blev sångerskan Titiyo mamma igen. Nu visar hon upp dottern på Instagram och berättar vad hon ska heta.
Annons

I september kunde vi avslöja att artisten Titiyo Jah, 50, väntade barn med 15 år yngre pojkvännen Viktor Flumé, 35. Och i början av november berättade sångerskan för Hänt:

– Vi vet vad det blir. Det blir en flicka.

Den 30 november föddes barnet.

När Hänt pratade med pappan Viktor var han fåordig, men bekräftade att de blivit föräldrar. Modefotografen tackade för gratulationerna, men ville i övrigt inte ge några kommentarer.

Men nu har sångerskan själv berättat på Instagram att de döpt dottern till Bibi, 3 månader, samtidigt som hon lagt ut en fin bild på nytillskottet och en på sin vuxna dotter Femi, 25, som hon har med sin gamla producent och kärlek, exet Magnus Frykberg, 50.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Titiyo var en av Sveriges största artister på 90-talet. Hon slog igenom stort med låten ”Man In The Moon” 1989, hade även en internationell jättehit med låten ”Come Along” 2001 och har totalt vunnit hela fyra grammisar och två Rockbjörnar.

Annons

2013 hamnade hon åter i fokus då hon var en av deltagarna i ”Så mycket bättre”. På den senaste skivan hon gav ut ”13 Gården” sjöng hon för första gången på svenska och låtarna handlade till stor del om hennes egen barndom och uppväxt. Titeln är till exempel tagen från den gård i Solna där Titiyo tillbringade sin uppväxt.

Sångerskan är för övrigt halvsyster med artisten Neneh Cherry, 54. Även hon var framför allt ett stort namn i slutet av 80-talet och under 90-talet.

Hänt har sökt Titiyo för en kommentar om det fina namnvalet till lilla Bibi.

Foto: IBL

Annons