Artikeln innehåller reklamlänkar

Bob Hansson är Ensam mamma-Maries nya kärlek

Ensam mamma-profilen Marie Granberg har funnit kärleken i det kände poeten Bob Hansson.

Tidigare har hon varit ihop med artisterna Jamie Meyer, Dogge Doggelito och Farmen-Paul. Nu har Marie Granberg funnit kärleken igen i den kände poeten Bob Hansson.

Marie Granberg, 35, blev känd då hon var med i TV3:s Ensam mamma söker 2011 och dejtade den ensamma pappan Martin Synnerud, 38. Men Martin valde en annan kvinna och 2015 sökte Marie Granberg kärlekslyckan igen i Bonde söker fru där hon dejtade den starka bonden Sebastian Davidsson, 37. Men Sebastian valde, som alla vet, brevskrivaren Petra Liljeblad och paret väntar idag barn.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men Marie Granberg har inte gett upp längtan efter kärlek. Under åren har hon dejtat flera olika kända män.

2012 var hon tillsammans med artisten Jamie Meyer, 38, som tidigare haft ett förhållande med skådespelerskan Regina Lund, 51. Efter det hade Marie ett förhållande med ”Farmen-Paul” Melén, 53, och för bara några år sedan blev hon ihop med rapparen Dogge Doggelito, 43. De separerade dock för ett år sedan.

Men nu har hon hittat kärleken igen!

Efter att ha varit singel i nio månader har äntligen Marie Granberg en ny man i sitt liv. En källa nära tv-profilen berättar för Hänt:

– Hon är tillsammans med poeten Bob Hansson. De har kilat stadigt sedan i somras och det verkar vara ett väldigt seriöst förhållande. Marie är jättekär i honom.

På Instagram la hon redan i juni upp en bild på en av Bob Hanssons böcker, som hon skrev att hon skulle läsa. Några veckor senare la hon upp en bild föreställande ett omslag av ICA-kuriren där Bob Hansson var på omslaget. I slutet av augusti kom sedan en av Bobs dikter med titeln Ingen lek som Marie citerade. Den lyder:

”Ingen lek. Att älska är att ge upp makten, kärlek kräver kapitulation från båda parter. Det är ingen lek. Man måste kasta ut en hängbro av hopp och tillit. Och sedan putsa fönsterna förstås. Man måste mötas halvvägs. Stå där på mitten och fatta att kärleken är så stark att den också när man står så helt stilla forsar som tusan under fötterna.”

Marie Granberg tog dock bort raden om att putsa fönster. Varför berättade hon inte. Istället kommenterade hon bara texten med ett par rosa hjärtan.

Men häromdagen var det till sist dags för henne att berätta öppet för världen att Bob Hansson är hennes nya kille. Hon la upp en bild av honom på Instagram, skrev bara ”Han” och la till ytterligare ett par rosa hjärtan:

https://www.instagram.com/p/Bn6PnyWl9L3/?hl=sv&taken-by=myrimoj

Då Hänt frågar Marie om det stämmer att de är ett par bekräftar hon det:

– Det stämmer att vi träffas. Han är en jättefin kille… Än så länge går allt bra.

Marie Granberg vill dock inte vara med på någon längre intervju om sitt nya förhållande och vill inte ge några ytterligare kommentarer.

Bob Hansson var för tio år sedan tillsammans med sjutton år yngre skådisen Nour El-Refai, 30.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Ensam mamma söker 2018: Här är alla deltagare

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!