Efter den svåra trafikolyckan: Linus Svennings bror har vaknat

I fredags var Linus Svennings bror Rasmus med om en svår bilolycka. Skadorna var livshotande och läkarna försatte honom i koma. Nu har han vaknat.

Det var i fredags som artisten Linus Svennings, 24, bror Rasmus Svenning var med om en svår trafikolycka. Så pass att läkarna försatte honom i koma för att hjärnan skulle återhämta sig på rätt sätt. Dessutom tvingades han till operationer eftersom hans skador var livshotande. På Facebook skrev en förkrossad Linus om den vedervärdiga situationen:

“Det går åt rätt håll men mycket kan fortfarande hända.

Det finns inte så mycket mer att säga i nuläget. Så många minnen som kommer tillbaka till mig nu. Du kan inte lämna oss bro. Tror ingen av oss pallar det!” 

Linus bror har vaknat ur koman. Foto: Stella Pictures

Linus bror har vaknat ur koman. Foto: Stella Pictures

Lyckligtvis tyder allt på att Rasmus kommer återhämta sig. För igår kväll lyckades läkarna nämligen väcka honom.

“Kl 16 idag gjorde dom ett nytt försök att väcka honom, och det lyckades. Nu kan han andas själv med hjälp av bara syrgas! Vilket gör mig så sjukt glad och varm i hjärtat! Har varit där hos honom nu i några timmar och försökt hållt honom lugn. Tänderna är borstade och nu försöker han vila lite! Ännu en gång, tack för allt ni har gjort. Ni har gett oss i familjen ett jättestort stöd och det kommer jag aldrig glömma.”

På Facebook skrev Linus om glädjebeskedet. Foto: Facebook

På Facebook skrev Linus om glädjebeskedet. Foto: Facebook

Linus Svenning slog igenom förra året i “Melodifestivalen” när han rörde hela Sverige till tårar med låten ”Bröder” som handlade om hans döde storebror.

Läs mer:

Linus Svennings bror kämpar för sitt liv efter trafikolycka: “Du ska inte lämna oss”

SENASTE NYTT!