TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter den intima stunden – här lämnar Elin bonde-Simon

21 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Elin lämnar Simon Ohlsson i Bonde söker fru
Efter det heta hånglet på stranden väljer nu Elin Persson att lämna Simon Ohlssons gård i Bonde söker fru. ”Det är inget pirr i magen”, säger hon.
Annons

Simon Ohlsson, 26, har blivit en av de mest uppmärksammade bönderna i årets säsong av Bonde söker fru. Han har charmat större delen av tittarna, men också väckt en hel del reaktioner då han kysst många av de brevskrivare som blev hembjudna till hans gård på Öland.

Elin Persson är en av de tjejer som fick en het stund på stranden med bonden, men när hon fick reda på att han även hade kysst de andra blev hon besviken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han går runt och kysser vem som helst, det känns inte äkta, sa hon då.

I veckans avsnitt måste Simon välja bort en av de tre tjejer som är kvar på gården. Programledare Linda Lindorff, 46 är som vanligt på plats.

– Då var det tänkt att du ska få säga namnen på de två du skulle vilja ha kvar på gården, förutsatt att alla vill vara kvar, säger hon.

Då kommer Elin med chockbeskedet.

– Jag har faktiskt funderat lite och jag känner kanske att vi inte har klickat på kärleksnivå. Så jag kommer faktiskt åka hem idag, säger hon.

Annons

”Inget pirr i magen”

Elin Persson påpekar att de två har haft jätteroligt ihop, men att det hela har stannat vid vänskap.

– Det som saknas mellan mig och Simon är väl kemin överlag. Det är inget pirr i magen eller inget sådant, säger Elin.

Hennes beslut innebär att Simon inte behöver göra sitt val. Han berättar att han har känt samma sak, men trots det tycker han att det blir lite tomt när Elin packar ihop sina väskor och lämnar gården. Hon skojar och säger att nu kan han använda hennes gästrum till barnrum istället.

– Ja det vet man aldrig i framtiden, svarar Simon och skrattar generat.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se alla bönder från årets säsong av Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Annons