TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Följarna jublar över Lisa Ajax nya kärleksbesked: ”Oj!”

03 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Lisa Ajax kärlekslängtan
Lisa Ajax har tidigare berättat att hon aldrig har haft en pojkvän och att hon är rädd för att dejta. Men nu verkar artisten längta efter att ha en hjärtevän vid sin sida.
Annons

Sedan vinsten i TV4:s Idol 2014 har framgångarna varit stora för artisten Lisa Ajax, 20. På bara några år har hon blivit ett namn som med lätthet kopplas ihop med Melodifestivalen – och i år är hon Mello-aktuell för tredje gången.

Senast Lisa Ajax var med i Melodifestivalen var 2017. Då tog hon sig till final via Andra chansen och slutade till sist på en nionde plats i finalen. Under tävlingen blev Lisas låt ”I don’t give a” en riktig snackis då Lisa valde att ha med ordet ”fuck” i texten. Ett ord som inte är tillåtet i Eurovision song contest. Hade Lisa Ajax vunnit Melodifestivalen det året hade låten därför behövt skrivas om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte bara den kontroversiella låten som fick Lisa Ajax att uppmärksammas. Under tävlingen blev även hennes kärleksliv ett hett samtalsämne. När Lisa och Mello-vinnaren Frans Jeppsson Wall, 19, sågs tillsammans på en efterfest började genast romansryktena cirkulera. Lisa Ajax dementerade dock romansen.

Annons

– Vi är kompisar, förklarade Lisa för Hänt.

Ett par veckor senare bubblade ännu ett romansrykte upp till ytan. Då handlade det om Lisa och De vet du-medlemmen Christopher Martland, 29, som sedan bekräftade att de setts även utanför tävlingen. Men någon kärlek blev det inte mellan dem.

Rädd för att dejta

Sedan romansryktena i Melodifestivalen har det varit relativt tyst gällande Lisa Ajax kärleksliv. Tidigare har Lisa berättat för Hänt att hon aldrig haft en pojkvän och att hon är rädd för att dejta. Men nu verkar artisten vara sugen på att hitta kärleken

”Jag vill ha en som jag kan köpa parfym till nu”, skriver Lisa Ajax på Instagram.

I kommentarsfältet skriver nu massor av killar som gärna skulle bli Lisa Ajax pojkvän.

”Vart ansöker man?”, frågar en.

”Oj. Tror varenda kille ställer sig i kön”, konstaterar en annan.

”Jag anmäler mig frivillig!”, skriver en tredje.

Se Lisa Ajax prata kärlek här:

FOTO: IB/Ola Axman, IBL/Eero Hannukainen

Annons