TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter debuten: Därför passade inte Måns Zelmerlöw för rollen i SVT-serien

28 okt, 2017 
Måns Zelmerlöw har intagit strålkastarljuset i ett nytt forum ännu en gång. Nu som skådespelare i SVT-serien ”Jordskott”. Men enligt regissören fanns ett problem med Måns under inspelningen.
Annons

I radioprogrammet ”Vakna med NRJ” avslöjar programledarna Malin Gramer, 39, och Ola Lustig, 39, en liten detalj om Måns Zelmerlöws, 31, nya karriär som skådespelare. I SVT-serien ”Jordskott” gör han sin debut i rollen som småbarnspappa. Men regissören till serien ska ha tyckt att det fanns en viss problematik kring Måns under själva inspelningarna.

– Det enda problemet regissören hade med Måns var, nu citerar jag honom ”att han var så jädra snygg”. Och Måns som spelar en trött småbarnspappa som inte har sovit på tre år fick spara ut skägget och svärta ner ögonen så att de såg lite trötta ut, berättar Malin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jordskott” säsong två hade premiär i veckan, och SVT gav oss en smygtitt på Måns i rollen som småbarnspappa på deras Instagram:

Foto: IBL

Annons