LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter Charlotte Kallas mammalycka – frierikravet på Fredrik: ”Han som...”

19 jul, 2023 
Gustav Motte
Efter Charlotte Kallas mammalycka – frierikravet mot Fredrik: ”Han som ska!”
Charlotte Kalla har blivit mamma!
I flera dagar höll hon bebislyckan hemlig, tills hon avslöjade det under onsdagsmorgonen.
Till Expressen har skidstjärnan avslöjat vad gossebarnet ska få för namn – och frierikravet mot sambon Fredrik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dansBrand logo
Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dans

Skidstjärnan Charlotte Kalla, 35, avslöjade redan i början på året att hon och sambon Fredrik Karström, 34 skulle få barn. I ett inlägg på Instagram delade det lyckliga paret en bild med texten ”En ny skidåkare i stan!”.

Till inlägget skrev skidlegenden:

Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar!”, något Hänt Nyheter rapporterade om då.

Tvingades berätta för TV4

Charlotte Kallas graviditet har varit ett hett ämne under våren, efter att skidstjärnan ställt upp i TV4:s folkkära tv-program Let's dance – som gravid.

En insats hon var först med i världen att göra. Hon var dessutom tvungen att avslöja graviditeten för TV4, innan ens hennes närmsta visste om. Skidstjärnan har liknat deltagandet i programmet vid en ”elitsatsning”, och haft reguljär kontakt med sin barnmorska som gett henne råd under tävlingens gång.

Annons

– Hon har verkligen kommit med råd. ”Se till att dricka ordentligt och fyll på med energi”. Det känns som att min elitidrottskarriär också har de rutinerna med sig. För det är som att gå in i en liten elitsatsning det här med dubbla pass om dagen. Till skillnad från skidåkningen så har jag ju nu inte haft några vilodagar, berättade Charlotte Kalla för Hänt Nyheter.

Avslöjar barnets kön i livesändning

I finalavsnittet avslöjades det – med blåa ballonger under dansuppträdandet – att Charlotte Kalla väntade en liten son.

Den 19 juli kom äntligen beskedet! Charlotte Kalla och Fredrik Karström har fått nytillskott. I ett inlägg på Instagram skriver skidstjärnan:

”Välkommen till världen! 230715 fångade du våra hjärtan. Familjen mår bra och vi känner så fantastiskt mycket kärlek för dig!”, skriver Charlotte Kalla.

Annons

En detalj att lägga märke till att barnet föddes redan den lördagen 15:e juli. Den hyllade världsmästaren har lyckats hålla nyheten om det lilla gossebarnet hemlig i flera dagar för omvärlden. Imponerande!

Charlotte Kalla om gossebarnets namn

I en intervju med Expressen från tidigare i sommar har Charlotte Kalla avslöjat vad barnet ska få för efternamn. På frågan om det blir rakt av hennes, eller ett dubbelnamn svarar Charlotte Kalla:

– Det blir nog... ett dubbelnamn, säger Kalla.

Fredrik Karström och Charlotte Kalla har varit ett par sedan 2019. Runt ett år efteråt köpte paret en lyxvilla i Sundsvall för 6,1 miljoner – och blev sambos. Huskapet har Hänt Nyheter tidigare rapporterat om.

På frågan om det inte är dags för bröllop svarar Kalla med ett skratt till Expressen:

– Det får du fråga Fredrik om. Det är ju han som ska fria!

FOTO: TT/Arkiv, INSTAGRAM

Annons