LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mindys tårar efter brutna vänskapen med Maria Montazami

03 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar dyker ett välbekant ansikte upp igen efter en lång tids frånvaro – Maria Montazamis före detta bästis Mindy , som inte kan hålla tårarna borta.
Annons
Sanningen bakom Mindys tårar: ”Mitt liv var en tsunami”Brand logo
Sanningen bakom Mindys tårar: ”Mitt liv var en tsunami”

Den populära realityserien Svenska Hollywoodfruar har återigen kommit tillbaka till tv-rutan i TV3. I den trettonde säsongen, som nu är här, återser tittarna Maria Montazami, 53, som är den enda av fruarna som varit med under samtliga säsonger genom åren.

Förutom henne återses bland annat Åsa Vesterlund, 44, som i kvällens avsnitt ska besöka en nyfunnen vän – ingen mindre än Maria Montazamis före detta bästa vän Mindy Bondurant, som numera går under namnet Mindy D’Alessandro, efter att hon gifte sig i december förra året.

Under de första säsongerna kunde Svenska Hollywoodfruar-tittarna ständigt se Maria och Mindy tillsammans. De bodde grannar med varandra i Laguna Niguel i Kalifornien och köpte ofta matchande kläder, hundar och bilar. Till synes hade de väldigt roligt tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till slut beslutade TV3 att ge bästisarna sin alldeles egna tv-serie, som visades under 2013 och gick under namnet Maria & Mindy – Best friends forever. I serien kunde tittarna följa de två blondinerna när de reste tillsammans genom Sverige.

Maria & Mindy – Best friends forever
Maria och Mindy hade den egna serien ”Maria & Mindy – Best friends forever”

Men inspelningarna tärde på vänskapen – så pass mycket att det slutade med att bästisarna helt bröt kontakten. Ingen av dem har ännu riktigt avslöjat vad det var som faktiskt hände, men Maria har tidigare sagt att det blev alldeles för intensivt att spela in realityserien. Mindy har i sin tur sagt att vänskapen inte tog slut under resan i Sverige, men har ändå inte velat gräva i vad som har hänt.

Annons

Maria Montazamis oro över Mindys comeback

Sedan de forna bästisarnas tv-serie har Mindy D’Alessandro inte setts på TV3 – men nu gör hon comeback i tv-rutan i kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. På sin blogg skriver Maria Montazami om sina tankar kring just detta.

”Hon måste vara så taggad! Jag har inte pratat eller träffat henne på över 6 år. Vår vänskap blev väldigt toxic och jag valde att bryta den. Kanske något hon har svårt att acceptera eftersom hon inte ger upp. Kan vara skönt för Mindy att få dela med sig hur hon känner och vad hon har gjort under dessa sista 6 år”, skriver Maria och uttrycker samtidigt sin oro:

”Jag hoppas verkligen inte att hon slösar bort sin dyrbara tid att prata illa om mig när jag inte kan vara där och försvara mig. Jag har inte sagt något illa om henne iallafall. Vi hade mycket roligt tillsammans under ett år men det räckte. Ibland blir det bara så tyvärr. No hard feelings!”.

Annons

När Åsa Vesterlund gör i ordning sig i kvällens avsnitt, innan hon ska bege sig till Mindy, berättar hon att hon träffade Marias ex-bästis vid ett tillfälle i Stockholm och att de två har haft kontakt via sociala medier och pratat i telefon. Hon säger också att hon egentligen inte vet så mycket mer än att Maria och Mindy var väldigt bra kompisar en gång i tiden, men inte så mycket mer än så.

Åsa och Mindy har en väldigt trevlig stund tillsammans med mycket skratt, men efter en stund kommer de in på samtalsämnet Maria Montazami.

– Jag måste vara ärlig mot dig, jag hörde lite saker om att du och Maria inte pratar med varandra. Du behöver inte gå in på detaljer, men du vet vad jag pratar om. Är du ledsen eller är du…, frågar Åsa men avbryts av att Mindy skakar på huvudet.

Åsa Vesterlund i tårar efter Mindys ord

Mindy berättar att hon tidigare har försökt att kontakta sin före detta bästa vän.

– Sanningen är att jag ringde henne och messade henne och sa att jag inte har ingenting emot dig, livet är kort. Jag vill inte ha något negativt i bakgrunden och jag hörde ingenting tillbaka från henne. Och vet du vad? Jag är okej, jag har aldrig riktigt pratat om det med…, säger Mindy när tårarna kommer.

Med darrande röst fortsätter hon:

– Wow, jag förväntade mig inte det här.

Mindy blir känslosam i Svenka Hollywoodfruar på TV3.

Även Åsa Vesterlund torkar bort tårar i ögonen. Hon märker att den brutna vänskapen har tagit hårt på Mindy, säger hon. Mindy fortsätter och menar att hon inte riktigt förstod vad som egentligen hände.

Annons

– Jag tänkte att det här var min syster som det var meningen att jag skulle träffa. Jag älskade henne av hela mitt hjärta och jag var chockad, jag förväntade det mig inte men allt händer av en anledning. Så, wow, jag har inte gråtit över det här. Det är här är intressant, jag vet inte vad som händer här, säger Mindy och tårkar bort tårarna på kinderna.

Mindy beskriver det som att vänskapen mellan henne och Maria var menad att vara just under den tiden de hade den – men den var inte menad att fortsätta.

– Mitt liv var i en tsunami och jag hade behövt en bra vän, men jag tror att allt händer av en anledning och jag tror verkligen på det – men jag hittade det här landet. Hur hade jag annars hittat Sverige? Aldrig! säger Mindy.

Svenska Hollywoodfruar sänds tisdagar kl 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3, TT/Jessica Gow

Annons