Efter orden i Robinson – så är Jonas och Julias relation idag

Efter brutala orden i Robinson – så är Jonas och Julias relation idag

Julia Franzén och Jonas Carlsson tillhörde båda lag nord i Robinson 2020.
Men lagandan mellan dem har varit allt annat än god under säsongens gång.
Så här ser deras relation ut idag!
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick se
Slå på ljud

Årets säsong av Robinson börjar närma sig sitt slut. Under veckorna på Fiji har deltagarna hunnit finna vänner för livet men även fiender som de gör allt för att bli av med. Till en början var deltagarna uppdelade i två olika lag, nord och syd. Julia Franzén tillhörde lag nord som för tv-tittarna såg ut att ha det ganska trevligt med lägersång och skratt. Men det fanns även deltagare i lag nord som inte kom helt överens. Efter de första ö-råden åkte flera av de deltagare som kommit närmast Jonas Carlsson ut. Detta ledde till att han hamnade i en sits som gjorde det svårare för honom att komma in i gruppen som redan var sammansvetsad.

Deltagarnas chock efter upptäckten

Plötsligt tvingades deltagarna att rösta ut en deltagare från vardera lag. I lag nord blev detta Jonas som sedan dess tävlat vidare i sidoprogrammet Gränslandet tillsammans med bland annat Ragnar Westberg Martinez. Tidigare i veckan lyckades Ragnar knipa sig en plats tillbaka i den stora tävlingen och deltagarna fick sig minst sagt en chock när Ragnar återigen satt i deras Robinson-läger.

Vad som dessutom chockade Julia ordentligt var att Ragnar berättade att Jonas fortfarande fanns kvar i Gräslandet och därför ännu inte är hundraprocentigt ute ur tävlingen. Detta väckte starka känslor hos Julia.

– Att Jonas är kvar gör mig oändligt förvånad. Den lilla lipsillen. Fan, han ska inte in hit, det är en sak som är säker, sa Julia i tisdagens avsnitt.

Julias starka ord om Jonas

När Hänt når Julia förklarar hon varför hon inte ansåg det lockande att Jonas skulle få komma tillbaka till tävlingen.

Det som inte visades på tv var att han mest låg och solade och grinade över att han inte fick mat. Visst, han var bra i tävlingar men ingen Robinson när det kommer till hur han klarade ö-livet”, skriver hon i ett meddelande.

Relationen mellan Julia och Jonas idag

Tidigare har Julia även berättat för Hänt om vilka deltagare som hon har kontakt med idag är och då visade det sig att Jonas inte fanns bland namnen.

– Ja, det är Pria, Kristove, Katarina, Mattias. Och Fabian har jag lite kontakt med. Resten har jag kontakt med, de enda jag inte har kontakt med är Hasse, Linn och Jonas, sa Julia då.

Nu menar Julia dock att anledningen till den bristande kontakten inte beror på att de är ovänner utan att hon och Jonas helt enkelt inte har så mycket gemensamt.

”Jag har ingenting emot honom, han är en riktig svärmorsdröm på alla sätt! Men det var ju jobbigt för honom när vi röstade ut alla hans vänner så han kanske inte har ett jättebra minne av mig haha! Men vi är inte ovänner.”

”Har bara inget att prata om tror jag. Våra Robinson-upplevelser är ju helt olika. Han är en kopia av mitt ex. Tror det är därför de satte oss i samma lag.”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN