LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bröllopslyckan – Ola Rapace om nya beslutet med Sonja Jawo

16 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Efter bröllopslyckan – Ola Rapace om nya beslutet med Sonja Jawo
De nyblivna makarna Ola Rapace och Sonja Jawo är mitt uppe i ett flyttkaos. För Hänt berättar Ola kryptiskt om framtidsplanen.
Annons

Skådespelaren Ola Rapace, 47, var under måndagskvällen närvarande på premiären av den nya upplagan av Disneyfilmen Lejonkungen. När Hänt träffar honom på röda mattan börjar han med att skämtsamt förklara att han själv kanske inte har bäst koll på den omtyckta filmen.

– Jag är inte så bra på storyn eller karaktärerna men jag har sett originalet, trots att jag kanske inte var vaken hela filmen, säger Ola Rapace till Hänt.

I maj tidigare i år gifte Ola Rapace sig med kärleken Sonja Jawo, 38, under romantiska förhållanden i Frankrikes huvudstad Paris. Något han själv uttrycker extrem glädje och lycka över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är helt underbart, det är absolut det bästa jag varit med om i hela mitt liv, säger Ola Rapace.

Ola Rapace och Sonja Jawos flyttkaos

Ola och Sonja reste till Paris på torsdagen, gifte sig på fredagen och åkte hem på lördagen. Hela tiden regnade det, utom under de två timmar som bröllopet varade. På bröllopet fanns varken familj eller vänner på plats, det förblev helt utan gäster.

Annons

Nu tar de nyblivna makarna nästa steg i relationen.

– Vi har precis flyttat in med varandra och är mitt uppe i ett så kallat flyttkaos, så det händer en hel del, förklarar han.

Ola Rapace som delvis även bor i Paris sedan några år tillbaka hoppas på att få tillbringa en del tid där i höst också.

– Jag hoppas verkligen jag ska göra saker i Frankrike i höst, så vi får se lite hur allting blir, förklarar Ola Rapace visare.

Något mer detaljerat kring vad planerna innebär eller om Sonja Jawo kommer att följa med till Frankrike igen vill han inte gå in på. Däremot ger Ola Rapace ett intryck av att han nog inte kommer att åka dit ensam. Han avslutar kryptiskt:

– Vi får se vad vi hittar på i höst.

FOTO: TT

Annons