LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bröllopet i Goa – Tess och Kenny vill adoptera barn

15 jun, 2017 
AvOla Brising
I vintras gifte de sig på en sandstrand i Indien. Makarna har bestämt sig för adoptera istället för att skaffa barn på annat sätt.
Annons

Strax efter nyår gifte sig Tess Merkel, 47, och Kenny Solomons, 30, på en sandstrand i Goa. Bara någon vecka innan det berättade Kenny för Hänt att de ville skaffa barn:

– Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

Sångerskan som redan har Neo, 13, och Minya, 10, från en tidigare relation sa dock i podden “Livshjulet” redan förra våren att hon inte är beredd att skaffa fler barn på traditionellt sätt och genomgå ytterligre en graviditet:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kommer den dagen då Kenny säger att han vill ha barn… då får vi lösa det då. Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser.

Annons

Men nu säger Kenny, som gärna vill bli pappa, i Expressen att de istället ska adoptera:

– Jag tror att vi kanske ska kolla om vi kan adoptera. Tess har två fantastiska barn, jag är barnens bonuspappa och båda två har en fantastisk pappa också. Tillsammans har vi ett bra liv.

Han slår fast:

– Om vi ska ha barn ska vi adoptera. Absolut. Barn i hela världen behöver hjälp och kärlek. Och Tessan och jag kan ge mycket kärlek till ett litet barn.

Kenny är bonuspappa till Tess barn Neo och Minya.

Kenny är medveten om att adoptionsprocessen är lång:

– Jag har pratat med många kompisar som har gjort samma sak. Det kanske tar lite tid men jag håller tummarna för att allt ska bli bra. Det är ingen stress om vi inte får barn. Då kan vi ge mycket kärlek till Tessans barn.

Samtidigt konstaterar han dock med ett skratt att det inte är någon barnlek att vara bonuspappa:

– Det är lite svårt.

Foto: IBL, Instagram

Annons