Efter bröllopet: Carl Philip och Sofia flyttar in hos Madeleine och Chris

Carl Philip och Sofia Hellqvist har nyligen kommit hem från sin lyxiga smekmånad. Nu beger de sig till Öland för ännu mer semester. De kommer bo tillsammans med prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Det har nu gått nästan en månad sedan prins Carl Philip, 35, och Sofia Hellqvist, 30, sa “ja” till varandra i Slottskyrkan i Stockholm. Dagen efter bröllopet drog de nygifta iväg på en efterlängtad smekmånad. Första anhalten var Laucala på Fiji, en av de lyxigaste och dyraste öarna i världen. Enligt uppgifter skulle resan vara i tre härliga veckor, vilket innebär att de borde ha landat i Stockholm för några dagar sedan.

Sofia Hellqvist och Carl Philip kom nyligen hem från smekmånaden. Foto: IBL

Sofia Hellqvist och Carl Philip kom nyligen hem från smekmånaden. Foto: IBL

Men de kommer knappt ha hunnit packa upp resväskorna innan det är dags att åka iväg igen. Det är förstås Öland och kronprinsessan Victorias, 37, födelsedag som hägrar. Men de är inte där över firandet utan planera att stanna en tid . De bor på pittoreska Solliden och enligt Expressen kommer de i år få dela hus med prinsessan Madeleine, 32, Chris O’Neill, 40, prinsessan Leonore, 1, och prins Nicolas som kom till världen den 15 juni.

 

Carl Philip och Sofia Hellqvist ska dela hus med Madeleine och Chris O´Neill. Foto: IBL

Carl Philip och Sofia Hellqvist ska dela hus med Madeleine och Chris O’Neill. Foto: IBL

De kommer tillsammans med prinsparet husera i Kavaljershuset, även kallat “Hemlighuset”, som byggdes åt drottning Victoria och blev färdigt 1902.

Snart är det dags att fira kronprinsessan Victoria. Så här såg det ut på firandet i fjol. Foto: IBL

Snart är det dags att fira kronprinsessan Victoria. Så här såg det ut på firandet i fjol. Foto: IBL

– Huset har tre våningar, men det är två av dem som används som bostad. Det är ett antal rum med många korridorer, men ett fantastiskt fint hus, säger slottsfogden Leo Eriksson till Expressen.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, 41, och lilla Estelle, 3, bor i nybyggda Villa Skönvik medan kung Carl Gustaf, 69, och drottning Silvia, 70, håller till på Sollidens slott.

Läs mer:

Häntbloggen: Är kronprinsessan Victoria gravid igen?

13 anledningar till att vi också vill gifta oss med Carl Philip

Carl Philips och Sofias mardröm – kärlekshuset kan vara fullt av gift

Senaste nytt