Efter bråket med ”Arga snickaren” – nu säljer Anna Book lägenheten

Efter sin medverkan i ”Arga snickaren VIP” och ett uppmärksammat bråk med Anders Öfvergård säljer nu Anna Book sin lägenhet.

Anna Book, 47, vann ”Biggest Looser VIP” i höstas, och efter sin medverkan i programmet har hon flera gånger berättat att hon fått en helt ny, hälsosam, livsstil. Men det är inte bara livsstilsförändringen som händer för Book – nu har hon och maken Roberto Toledano, 49, lagt ut sin lägenhet i Solna i Stockholm till försäljning.

– Jag känner att jag har gjort mitt här. Jag har egentligen aldrig velat flytta hit, Solna är inte riktigt min grej. Men det har varit svårt att ge upp den, vi trivs bra i lägenheten för den är mysig och den ligger centralt, säger Anna Book till Aftonbladet, och fortsätter:

– Det är ingen hemlighet att vi velat flytta ganska länge, så kommer det en öppning kan det gå fort.

Lägenheten som är på 134 kvadratmeter, har fem rum och kök samt två uteplatser ligger ute för 6,8 miljoner kronor. Det går inte att hitta lägenheten på Hemnet som många andra lägenheter, men den går att kika på – och köpa – via en mäklare. Men många har redan sett Anna Books lägenhet, när hon var med i ”Arga snickaren VIP” på Kanal 5.

I programmet kom hon och programledaren Anders Öfvergård, 50, mindre bra överens – meningsskiljaktigheter som ledde till ett uppmärksammat bråk. Efter att han varit hemma och fixat i lägenheten anlitade Anna Book en annan snickare för att rätta till det som han gjort, då hon hävdade att vitvarorna inte fungerade.

LÄS OCKSÅ: Anna Book, Bianca och Samir – här är årets mest lästa nyheter på Hänt.se

LÄS OCKSÅ: Anna Book avslöjar: Så lyckades jag gå ner över 70 kilo

Foto: IBL

SENASTE NYTT!