Efter stora sorgen: Nu visar svenska tv-profilen upp babylyckan

25 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Svenska Malin Andersson från brittiska tv-serien Love Island väntar barn.
Svenska Malin Andersson deltog i brittiska realityserien Love island 2016. Nu väntar hon och pojkvännen Tom Callan barn, efter åtta månader ihop.
Annons

I brittiska realityserien Love island blev svenska Malin Andersson känd för att vara den som bråkade konstant med sin pojkvän Terry Walsh. Han bedrog henne sedan med Emma Woodham, som också medverkade i såpan, varvid Malin tog ut sin revansch genom att vara med Emmas ex Tom Powell. Vilken såpa!

Men då var då, nu är nu.

Malin Andersson är sedan åtta månader tillbaka tillsammans med nya pojkvännen, konstnären Tom Kemp, och igår meddelade tv-profilen att hon och Tom väntar barn!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Hej där lilla cashewnöt. Jag har inte träffat dig än, men du betyder allt för oss just nu” skriver hon till en ultraljudsbild på sin Instagram.

Malin, som har nästan 360 000 följare, får flera hurra-rop och gratulationer av fansen.

“Åh, vilka fantastiska nyheter!! Bästa känslan i världen! Du kommer att älska att bli mamma. Grattis!”, skriver en varav flera uppmärksammar Malin Anderssons mammas dödsfall förra året.

Annons

“Älskade, ingen är värd detta mer än du, en gåva från din mamma.” skriver en.

https://www.instagram.com/p/BjafvnsHIh5/?hl=sv&taken-by=missmalinsara

Malin Anderssons mamma dog en vecka efter att Malin hade träffat Tom Kemp, och nu önskar Malin att det blir en flicka, kanske för att kunna hedra sin mor med ett namn.

– Min mamma dog i november och ett år senare kommer jag att bringa ett nytt liv till världen. Jag vill ha en flicka. Jag har en känsla att det blir en tjej också, har Malin Andersson sagt till The Sun.

Malin Anderssons mamma var från Sri Lanka, och hennes pappa, som dog när Malin var liten, var svensk.

Men saknaden efter mamman är inte den enda sorgen Malin Andersson genomlidit senaste tiden. Förra veckan hittades hennes Love island-vän, Sophie Gradon, död, vilket Hänt rapporterade om. Sophie blev bara 32 år och dödsorsaken är inte fastställd än, men det ligger inget brott bakom enligt brittisk polis.

Annons

FOTO: IBL, Instagram

Annons