LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bildkuppen – 4 andra personer Martin Melin kan semestra med

17 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Martin Melin lackade på tidningen Hänt Extras omslag denna vecka. För att hämnas bildbluffade han på sin Instagram. Men kändispolisen kan sluta sura – Hänt har hittat fyra andra resekompisar till honom.
Annons

Tidigare i dag lade kändispolisen och “Robinson”-vinnaren Martin Melin, 48, ut en bild på sin Instagram som han påstår att Hänt Extra skickat till honom som bevis för att han och My Martens, 27, från “Ensam mamma söker” har haft en romans.

Men bilden, där My är slarvigt inklippt, var bara en replik till veckotidningen eftersom han var sur för omslaget där Hänt Extra säger att realitystjärnorna dejtat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Skärmavbild 2015-03-17 kl. 14.59.13
Bilden som Martin påstod ha fått från Hänt Extra. Foto: Martin Melins Instagram.

Merparten av Martin Melins följare gick dock på bluffen och kommenterade surt: “Tidningen är ett skämt!”, “Jag kan klippa ihop en mer trovärdig bild med sax och lite tejp”, för att nämna några. Lite senare avslöjade kändispolisen att det hela var en bildkupp från hans sida efter att Aftonbladet publicerat en artikel om det.

Annons

Hursomhelst.

Martin Melin kan sluta sura:

Hänt har hittat fyra – mer intressanta personer – som han kan semestra med!

1. Rysslands president Vladimir Putin. För då vet man i alla fall var Putin håller hus. Martin Melin skulle garanterat instagramma om sin rysspolare.

MartinPutin

2. Leif GW Persson. För att polisen och den kände kriminologen skulle kunna ha högläsning från sina kriminalromaner över GW:s favoriträtt bruna bönor.

MartinLeifGW

3. Nordkoreas “stora efterträdare” Kim Jong-un. För att Kim Jong-un vill gå en kurs hos Martin i Photoshop.

MartinKim

4. Hollywoodfrun Gunilla Persson. För att hon redan är tänd på den forne Robinsonvinnaren och vi vill se ett nytt hett kändispar!

MartinGunilla

Happy sharing, Martin!

Annons