Efter beslutet för 2-åringen – Läckberg rasar mot kritiken: "Inte lämpligt"

Camilla Läckberg har tröttnat på dömande kommentarer om hur hon väljer att göra med sin familj och sina barn. Nu ryter hon ifrån ordentligt.

Det är 2018 och bonusfamiljer är vanligare än någonsin, eller stjärnfamiljer som Camilla Läckberg, 43, kallar det. I somras blev Camilla och Simon Sköld, 30, äkta makar och tillsammans har de dottern Polly som snart är 2 år gammal. Från tidigare förhållanden har Camilla barnen Wille, Meja och Charlie som paret åkte iväg på semester med i dagarna, hennes ex-make Martin Melins dotter Fanny är också med på resan. Att Polly inte fått följa med på resan är någonting som upprör Camillas följare på sociala medier.

“Lite fascinerad hur ni resonerar kring “att resa med barn”, åka med alla utom ett litet barn som dessutom inte vet om och när ni kommer tillbaka? När blir man invigd att få äran att följa med på resa?”, skriver en av hennes följare i kommentarsfältet.

Nu har Camilla fått nog och ryter ifrån ordentligt till de som dömer och anklagar parets sätt att resa med barnen.

“Vi som föräldrar anser Polly har det bättre hemma, med andra personer hon älskar och är trygg med, än att åka nattflyg, byten, sitta timmar på ett plan, sen ner till värme, tidsförskjutning, och ja vet inte hur lämpligt en ökensafari med jeep är för någon som inte ens är 2”, skriver Camilla i ett inlägg på Instagram.

Men att Polly är för liten för att resa än är inte den enda anledningen till att hon får stanna hemma, Camilla ser resan även som ett tillfälle att ge de äldre barnen uppmärksamhet.

“Dessutom ger det oss en möjlighet att fokusera på de andra barnen i familjen. Är en liten med blir det ju lite så att alla måste rätta sig efter den minsta. Och det känns inte heller helt fair. Är underbart att få en möjlighet att verkligen umgås med de stora”, skriver hon.

Camilla berättar om en dålig erfarenhet från när hon reste med sonen Charlie när han var 10 månader och skrek för att han fått öroninflammation, därför vill hon vänta tills Polly kan kommunicera bättre. Och i framtiden kommer hon inte att tolerera anklagande kommentarer.

“Vi gör som VI tycker är bäst för våra barn, och det har funkat jättebra för våra barn och vår familj. Respektfulla frågor om detta är välkomna, snipighet kommer dock leda till omedelbar blockning”, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs oväntade beslut hyllas av följarna: ”Blir innerligt rörd”

Camilla Läckberg med sin Simon Sköld.

Paret har dottern Polly ihop.

Camilla på invinging med maken Simon och sonen Charlie, som hon har med exmaken Martin Melin.

Camilla och Martin var gifta mellan åren 2010 och 2014, och har idag en fin kontakt.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs ord – efter tårarna i TV4

Foto: IBL

SENASTE NYTT!