TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter avhoppet – Linn Anderssons hårda kritik mot Unga mammor

01 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Linn Andersson och dottern Tindra
En ny säsong av Unga mammor är här och Linn Andersson har tidigare berättat på sin blogg att hon inte kommer att medverka denna säsongen. Nu kritiserar hon hur produktionen behandlade hennes familj.
Annons

Nu har nya säsongen av Unga mammor börjat på Viafree men varken Julia Bergman, 23, med sonen Milan eller Linn Andersson, 21, med dottern Tindra syns till.

Linn Andersson var med i förra säsongen av Unga mammor med sin dotter Tindra. På sociala medier har Linn varit öppen med att hon gärna skulle vilja vara med en säsong till. Dock blev det inte så. Nu ifrågasätter Linn hur produktionen behandlade hennes familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gick från att de varit jättetrevliga, gulligullfjäsk till verkligen ”tack och hej”, berättar Linn Andersson till Expressen.

I den nya säsongen ville Linn visa vem hon verkligen var då hon tyckte att produktionen styrde mycket av innehållet som inte alltid stämde överens om hur situationen såg ut på riktigt. När Linn fick beskedet om att familjen hade blivit utbytt tyckte hon att produktionen inte var lika trevliga längre.

– Det var självklart tråkigt att bli utbytt på det sättet. De hade oss som en liten back-up och det störde mig enormt, säger Linn.

Annons

Tvingades låtsas

Det var ett speciellt tillfälle, vid en lägenhetsvisning, som Linn tyckte var extra jobbigt. Linn och hennes ex-pojkvän Markus letade efter en ny lägenhet men tv-produktionen fick inte tillstånd att filma under lägenhetsvisningen. Produktionen ville ha med lägenhets-jakten i avsnittet och därför fick Linn och Markus besöka en lägenhetsvisning som de egentligen inte var intresserade av, men som teamet fick tillstånd att filma vid.

– Jag sa nej, men de sket i det, säger Linn.

Susanne Nylén, presschef för Nordic Entertaiment group har svarat till Expressen i ett mejl att hon tycker att det är tråkigt att Linn kände sig styrd av produktionen.

”Ambitionen med Unga mammor som serie är att visa verkligheten och hur det är att vara ung mamma i dagens Sverige”, skriver Susanne i ett mejl.

FOTO: NENT Group

Annons