TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter anklagelserna - Jim Carreys kärlekshälsning till döda flickvännen

10 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Jim Carrey hyllar sin döda flickvän med en kärlekshälsning på Instagram. Samtidigt får han försvara sig mot anklagelser om att ha ansvar för hennes död.
Annons

Det har gått två år sedan skådespelaren Jim Carreys, 55, flickvän Cathriona White begick självmord. Hon blev 30 år.

Nu har Jim Carrey hyllat sin döda flickvän med en bild på Instagram. Han har lagt upp en foto på dem båda hand i hand med texten: “För alltid i mitt hjärta“.

Jim Carreys liv färgas just nu av efterspelet av Cathrionas död. Hennes familj menar att Jim Carrey bär skuld till hennes självmord. Bland annat menar de att han medvetet ska ha smittat henne med flera könssjukdomar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt ett brev som Cathriona skrev medan paret hade gjort slut var det också hennes relation med komikern som ledde till att hon började med droger.

Jim Carrey ska också ha skickat aggressiva och kränkande meddelanden till henne.

Även Cathrionas ex-make Mark Burton menar att Jim Carrey måste ställas till svars för hennes död. Carrey själv försvarar sig mot anklagelserna och menar att det var helt och hållet hennes vilja att ta sitt liv.

– Hon var en genuint snäll och ömtålig irländsk blomma, för känslig för denna jord, har Jim Carrey tidigare sagt i ett uttalande, enligt tidningen Mirror om sin ex-flickvän.

https://www.instagram.com/p/BZ9jAxYBbCV/?hl=sv&taken-by=officialcarrey

FOTO: Instagram, IBL

Annons