TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter 22 år: Så håller Mat-Tina kärleken med Martin vid liv

25 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tina Nordström och maken Martin Holmqvist har varit ett par i 22 år.
Tina Nordström och maken Martin Holmqvist har varit ett par i 22 år. Nu avslöjar tv-kocken sina bästa kärleksknep!
Annons

Populära bakprogrammet Hela Sverige bakar är tillbaka med en ny säsong i TV4 i höst, men nytt för i år är att programledaren Tilde de Paula Eby, 45, är utbytt mot jämnåriga tv-kocken Tina Nordström, också känd som “Mat-Tina” och side-kicken, skådisen Johan Östling, 44.

När Expressen pratar med Tina Nordström är hon glad över att hon tackade ja till programmet.

– Jag tycker om folk, och jag har tyckt om folk hela mitt liv. Sen att jag har en kamera framför mig, ja det blev så. Men jag är nyfiken i mig själv och det är min drivkraft, säger Tina Nordström till tidningen.

Hela Sverige bakar spelades in under sommaren, men Tina Nordström har ändå hunnit njuta av en härlig Sverigesemester med maken Martin Holmqvist, 45, och barnen Albin, 12, och Elsie, 9. Tina Nordström och Martin Holmqvist har varit ett par i 22 år, men bara gifta i sju.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För några år sedan avslöjade Mat-Tina sin hemlighet att hålla kärleken vid liv.

Annons

– Min man får ägna sig åt sina intressen och jag åt mina. Man är en familj och man är man och fru och jag tror att det är viktigt att vara hemma och umgås med familjen, men man är också sin egen.

Nu utvecklar hon det hela.

– Vi gick i samma klass, så jag tyckte att det var bra. Att plocka någon som man vet vem det är, säger Tina Nordström skämtsamt och fortsätter:

– Nej, men vår relation bygger på förtroende och 100 procent kärlek så klart. Vi har en jättebra vardag, men det går inte att jämföra med någon annans. Jag reser mycket och han jobbar mycket och ungarna börjar bli självgående. Sen ska man tala ur skägget också.

Premiären för Hela Sverige bakar är ännu inte officiell, men det kommer att sändas på TV4 någon gång under hösten.

FOTO: Stella

Annons