Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter 13 barn – TV4-mammans nerver inför ingreppet

03 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Familjen Annorlunda-mamman om känslorna inför operationen efter graviditeterna.
På grund av komplikationer från sina 12 graviditeter bestämde sig TV4-mamman Mirka Norrström, känd från Familjen Annorlunda, för att göra en operation. Med en vecka kvar berättar hon om känslorna inför ingreppet.
Annons

För de som följer TV4-programmet Familjen Annorlunda är 13-barnsmamman Mirka Norrström ett känt ansikte. Familjen Norrström gjorde entré i säsong två, då med nio barn. Sedan dess har familjen vuxit och i dag har Mirka Norrström 13 barn ihop med Peter Norrström, som hon skilde sig ifrån 2010.

Genom åren har Mirka Norrström varit en aktiv bloggare och skrivit om livet som mamma till många barn. Där skrev hon nyligen om ett beslut hon tagit, till följd av sina 12 graviditeter – att genomgå en bukplastik för att råda bot på sin diastas, separerade magmuskler, som är en komplikation efter hennes graviditeter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Sedan många år tillbaka har jag känt av besvär som jag har själv verkligen försökt träna bort speciellt mellan och efter mina 4 senaste graviditeterna. Mina många och täta graviditeter, där jag alltid blivit stor och dessutom haft två tvillinggraviditeter har satt sina spår”,  skrev hon i ett inlägg.

Annons

Operationen närmar sig

Blogginlägget hade rubriken ”När en viktig dröm slår in”, och i ett nytt inlägg förklarar Mirka Norrström att operationen är väldigt viktig för henne. Med en vecka kvar beskriver hon känslorna inför ingreppet.

”Nästa onsdagkväll är jag opererad och ”klar”. Jag är nervös och kommer att bli ännu mera nervös fram till dagen D. Men jag är framförallt förväntansfull. Äntligen äntligen börjas min resa mot en starkare kropp”, skriver Mirka och fortsätter:

”Det kommer att bli tufft, tiden efter operationen, någonting som har tidigare fått mig att vela inför beslutet men i långa loppet är allt det jobbiga värt det”.

När Mirka Norrström gick ut med att hon valt att göra ingreppet var hon noggrann med att poängtera att hon inte gör operationen av skönhetsskäl.

”Jag har inga som helst problem med hur min kropp ser ut i sig och skulle inte operera mig ur en ren skönhetsperspekt! Jag har inte en massa stora bristningar och min mage har trots allt varit ett hem åt 13 barn så klart att det syns på magen att den varit med om en del. Men även när jag tränat som mest så putar magen ut som om jag var i 4:e månaden”, skrev hon då.

FOTO: IBL/Per Karlsson, IBL/Karin Törnblom

Annons