TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter 13 barn – TV4-mamman om ingreppet: "En dröm slår in"

03 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Nu berättar Familjen Annorlunda-profilen Mirka Norrström att hon planerar att göra en plastikoperation för att få en tajtare mage.
Mirka Norrström, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, berättar nu på sin blogg om en planerad operation hon kommer att göra inom kort efter komplikationer från hennes 12 graviditeter.
Annons

13 barn sätter sina spår på kroppen, det menar i alla fall Mirka Norrström, 46, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda. I sin blogg berättar hon nu att hon planerar att genomgå en bukplastik för att råda bot på sin diastas, separerade magmuskler, som är en komplikation efter hennes graviditeter.

”Sedan många år tillbaka har jag känt av besvär som jag har själv verkligen försökt träna bort speciellt mellan och efter mina 4 senaste graviditeterna. Mina många och täta graviditeter, där jag alltid blivit stor och dessutom haft två tvillinggraviditeter har satt sina spår.” skriver hon i sin blogg med rubriken När en viktig dröm slår in.

Mirka fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har blivit mer och mer varse om problemen de senare åren och jag började söka efter svar på nätet. Då förstog jag vad som var knas. Jag hittade olika bra träningstips som jag har testat och testat. Jag har träffat och pratat med kunniga människor som arbetar med träning för just mammamagar. Men inget hjälpte mig och mina besvär.”

Annons

Gör det inte av skönhetsskäl

Mirka Norrström berättar att hon sökt hjälp på vårdcentralen i hemstaden Uppsala, men att hon inte fått gehör där. Därför har hon nu bestämt sig för att göra bukplastiken hos en privat skönhetsklinik. Hon är dock noggrann med att poängtera att hon inte gör operationen av skönhetsskäl.

”Jag har inga som helst problem med hur min kropp ser ut i sig och skulle inte operera mig ur en ren skönhetsperspekt! Jag har inte en massa stora bristningar och min mage har trots allt varit ett hem åt 13 barn så klart att det syns på magen att den varit med om en del. Men även när jag tränat som mest så putar magen ut som om jag var i 4:e månaden.”

Nu ser Mirka Norrström fram emot operationsdagen som är i januari.

”Jag räknar dagarna” skriver hon.

FOTO: IBL/Per Karlsson, IBL/Karin Törnblom

Annons