LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rickard Olsson bekräftar uppbrottet från sambon: ”Rätt kassa”

27 aug, 2019 
Lina Arvidsson
​Rickard Olsson och sambon Therese bryter upp
Efter tio år tillsammans har Rickard Olsson och Therese Broberg brutit upp. Bingolotto-programledaren berättar att åldersskillnaden på 18 år till slut blev ett problem.
Annons
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausenBrand logo
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

Programledaren Rickard Olsson, 52, och Therese Broberg, 34, blev ett par för tio år sedan. Nu är relationen slut och Rickard berättar att han åter är singel. För Aftonbladet avslöjar Rickard Olsson att relationen med Therese tog slut redan i våras.

– Vi bröt upp redan i början av maj, vi hade en sittning och kom fram till att vi glidit isär så mycket att det inte fanns något kvar att kämpa för. Det var vi rörande överens om. Vi har båda känt så en längre tid, men ingen har gjort något för att det ska bli bättre och till slut har man glidit isär för mycket, säger Rickard Olsson till tidningen och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboenden hos varandra.

Bingolotto-programledaren berättar att han fick utstå en del kommentarer om gubbsjuka när han blev tillsammans med den 18 år yngre Therese. Men även om paret höll ihop i tio år så blev ålderskillnaden ett problem.

Annons

– Men jag tror att om det är en stor åldersskillnad så är vikten av att vårda förhållandet mycket större. Man måste hitta gemensamma saker och mötas åldersmässigt halvvägs och det har vi varit rätt kassa på. Vi var i Visby i somras båda två, en för att dansa på den så kallade Stockholmsveckan och en för att moderera skolpolitik, säger Rickard Olsson.

Rickard Olsson om relationen efter uppbrottet

Han understryker att det är ett vänskapligt uppbrott och att de vill göra separationen så smidig som möjligt. Rickard Olsson och Therese Broberg har också tillbringat sommaren tillsammans utan att bråka.

– Vi vill båda att flytten och separationen ska bli så bra som möjligt, men det är klart att bo under samma tak är som att vistas under en högspänningsledning, man är varken singel eller sambo. Hela livet blir satt på vänt, jag kan ju inte ta hem någon och vice versa, det är en känslig period och det är lätt att göra den andra illa, säger Rickard Olsson.

Han menar också att han under omständigheterna mår bra och han tillbringar mycket tid med dottern Asta, 16.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Noella Johansson/TT

Annons