Ebba Von Sydow om sin graviditet: "Ibland glömmer jag nästan bort den. Det. Hen."

Ebba Von Sydow om sin graviditet: "Ibland glömmer jag nästan bort den. Det. Hen."

Ebba Von Sydow har så mycket att göra både i sin karriär och sitt privatliv, så mycket att hon glömmer bort att hon är gravid.

Ebba Von Sydow, 35, har många järn i elden just nu. Förutom att jobba som programledare i TV4:s Nyhetsmorgon har hon även sin blogg, podd och en bok med båda namnet “Säker Stil” med Emilia De Poret.

Det senaste projektet som presenterades var även att Ebba och TV4 nu ska utmana SVT:s “Året med kungafamiljen” med ett eget kungligt program som kommer visas till jul. Något som en av Ebbas läsare uppmärksammat var att hon sedan nyheten om sin tredje graviditet knappt nämnt något om bebisen eller graviditeten vilket hon nu svarar på:

“Ibland glömmer jag nästan bort den. Det. Hen. Usch, det känns hemskt att skriva det – men så har det faktiskt varit de senaste veckorna. Å ena sidan är jag överlycklig, det är jag verkligen. Jag har alltid drömt om tre men aldrig på riktigt vågat hoppas. Å andra sidan så rusar dagarna bara på.”

Jonas Gardells show '30 år tillsammans' på Cirkus i Stockholm, 2016-04-14

Ebba och maken Johan har varit gifta sen 2011.

Sedan tidigare har Ebba två barn med maken Johan KlebergMarianne, 5, och Klas, 3. På sin blogg skriver hon om sin lycka samtidigt som sörjer att hon inte har tid att ta in vad som komma skall:

“Suck. Blir så ARG på mig själv över att jag är så usel på att landa i något så viktigt. Ungefär där jag är nu brukar man också känna de första rörelserna men jag har inte känt någonting. Kanske för att jag inte hunnit känna efter.”

Hon fortsätter:

“Försökte andas djupt men det hjälpte inte, i huvudet snurrade tusen saker samtidigt om vartannat. Så la jag händerna på min växande mage och tänkte: andas Ebba, det här är ändå det viktigaste. Hej lilla minimänniska därinne. Vi  grejar det här tillsammans. För du är viktigare än allt. Det kändes bra.”

Läs också: Ebba von Sydow om kritiken från tittarna: ”Folk tycker jag är stel och tråkig!”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN