Ebba Kleberg von Sydow är gravid: "Jag ska bli trebarnsmor, hjälp"

Ebba Kleberg von Sydow är gravid: "Jag ska bli trebarnsmor, hjälp"

Ebba Kleberg von Sydows familj växer. Under nästa år kommer familjen att utökas med ett tredje barn.

Ebba Kleberg von Sydow, 35, väntar barn. Det skriver programledaren själv på sin blogg och visst är hon och familjen förväntansfulla över vad som komma skall. Sedan tidigare har hon två barn tillsammans med maken Johan Kleberg.

– Det, den, hen? Det lilla livet härinne i magen som, om allt nu fortsätter att gå som det ska, ska bli ett litet syskon till våra älskade två små. Ett tredje litet mirakel. Som gjort att jag plötsligt vill hälla i mig filmjölk och häromkvällen blev besatt av kexchoklad. Som gjort mig dödstrött klockan tre på eftermiddagen och bilsjuk på bussen. Och som gör oss till fem i familjen nästa år. Ett helt litet gäng.

Ebba skriver vidare att hon längtat efter att bli gravid igen.

– Som jag längtat efter detta, drömt att kanske, kanske en vacker dag så. Slutat hoppas. Bankat in i mitt huvud att Ebba, det bli bra ändå, med våra fantastiska två. Nöj dig, människa! Men ändå någonstans djupt inuti mig känt att jag så innerligt hjärtans gärna önskat just precis det här. Alltså, jag är så oerhört tacksam, glad och lycklig. Okej, lite overkligt och galet känns det fortfarande också att jag ska bli trebarnsmor, hjälp…

Tidigare var Ebba programledare för “Go’ Kväll” under fler år men  nu är hon programledare för TV4:s “Nyhetsmorgon”.

Foto: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN