LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Lundberg pekas ut som Ebba Buschs nya pojkvän

18 jan, 2024 UPPDATERAD 18 jan, 2024
EBBA BUSCH
Ebba Busch har hittat kärleken på nytt och det är rikemanstrollet Niklas Lundberg som pekas ut som hennes nya kärlek.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ebba Buschs gnabb med Magdalena AnderssonBrand logo
Ebba Buschs gnabb med Magdalena Andersson

KD-ledaren och vice statsminister Ebba Busch, 36, har tidigare varit gift med fotbollsspelaren Niklas Thor. De två fick barnen Birger (född 2015) och dottern Elise (2017) ihop. Men i december 2019 valde paret att skilja sig och Ebba Busch beskrev då sorgen på Instagram.

Under hösten har vi bott isär och det är med stor sorg som vi nu är vid den här punkten. Vårt gemensamma liv kommer fortsätta som vänner och föräldrar till världens finaste barn”, skrev partiledaren.

Sedan dess har det spekulerats hej vilt kring vem Ebbas nya kärlek är. Och nu pekas Niklas Lundberg, 39, ut som hennes pojkvän.

Niklas är högt uppsatt inom Spotify och hans senaste tjänst är som Head of music business. Niklas är även son till Ålandsbördige företagaren Magnus Lundberg som blev mångmiljonär efter en framgångsrik karriär inom läkemedelsindustrin, först i USA och sedan i Uppsala.

Niklas Lundbergs familj har ett semesterhus på Åland och den senaste tiden har Ebba synts till en och annan gång på Ålandsfärjan.

Niklas Lundbergs första ord om relationen

Dock verkar varken Ebba eller Niklas vilja prata om relationen. I en kommentar till Expressen säger Niklas att han helst inte vill svara på frågan om relationen med Ebba Busch.

– Alltså helst inte, jag måste sticka.

Så här ser Niklas ut:

NIKLAS LUNDBERG

FOTO: TT

Annons