ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ebba Anderssons krav på pojkvännen Gustaf – efter miljonregnet

13 sep, 2023 
Ebba Anderssons krav på pojkvännen Gustaf – efter miljonregnet.
I vintras hade Ebba Andersson sitt livs bästa säsong – vilket också innebar rekordvinst för hennes bolag.
Nu avslöjar hon sina framtida planer efter den ökade inkomsten och drömmen med pojkvännen Gustaf Berglund.
– Det är ett stort projekt när det nu blir av, säger hon till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesökBrand logo
Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesök

Under vinterns VM i Planica blev Ebba Andersson, 26, VM-drottning med sina två guld.

Och faktum är att hon gjorde sitt livs bästa säsong. Detta trots att hon drabbades av covid och tvingades stå över flera tävlingar.

Nyligen fick den svenska stjärnan en glad nyhet då bokslutet för hennes bolag Ebba Andersson AB kom. Det blev nämligen tidernas rekord med en vinst på 2,4 miljoner kronor, enligt Expressen.

Detta innebär att ingen annan i landslaget kan mäta sig med 26-åringen och det egna kapitalet har nu växt till omkring sex miljoner.

Ebba Anderssons plan med kärleken Gustav

Ebba Andersson själv tycker att det är roligt att det gått så bra det senaste året. Hon tycker det är skönt att inte behöva oror sig ekonomiskt så att hon kan fokusera på idrotten istället.

Annons

Men hon avslöjar att hon ändå har börjat tänka lite på framtiden och drömmar hon har. Och det verkar inkludera pojkvännen Gustaf Berglund, 25, som hon varit tillammans med i ungefär två år.

– Nån gång kommer jag absolut att vilja flytta till ett hus. Men när? Det får tid och tajmning utvisa, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Jag är ju ganska säker på att jag och Gustaf kommer att hålla ihop i alla fall. Så det är ju med honom jag kommer att leta reda på något till slut. Men det är ett stort projekt när det nu blir av.

Men trots miljonsuccén det senare året så kommer pojkvännen Gustaf, som också är skidåkare, att få betala hälften i ett framtida boende.

– Ja, nån jämställdhet måste det ju vara! Säger hon till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons