LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Skidstjärnan Ebba Anderssons barnbesked med pojkvännen Gustaf

30 nov, 2023 
EBBA ANDERSSON
Sveriges nya stjärnskott Ebba Andersson gjorde sitt livs bästa säsong i längdspåret förra vintern.
Sedan drygt två år tillbaka är hon ihop med pojkvännen Gustaf, nu berättar hon hur paret ser på att skaffa barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesökBrand logo
Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesök

VM-drottningen Ebba Andersson, 26, gjorde sin bästa säsong någonsin förra året under VM i Planica. Även inför årets världscupsäsong har hon fått en perfekt start efter segern i lördagens individuella lopp.

Nu väntar nya tävlingar inför hemmapublik i Gällivare. Det enda viktiga för Ebba just nu är att hålla sig frisk eftersom skidlandslaget drabbats av fyra covidfall efter premiären i Finland förra helgen. De som drabbats av viruset är William Poromaa, 22, Frida Karlsson, 24, Jonna Sundling, 28, och Linn Svahn, 23, har testat positivt.

Även förra året tog sig covid in i truppen och då föll Ebba dit. Men trots detta, att hon tvingades stå över flera tävlingar, gjorde hon sitt livs bästa VM.

Ebba Andersson om husdrömmarna med pojkvännen

Att det går bra i längdspåret för Ebba är med andra ord något som är säkert. Även på kärleksfronten går det som på räls. Sedan drygt två år tillbaka är hon tillsammans med pojkvännen Gustaf Berglund, 25, som också åker skidor.

Annons

Gustaf var egentligen vän med Ebbas bror men så började Ebba och Gustaf umgås på egen hand och resten är historia. Idag bor paret i Östersund, i två olika lägenheter, men som ligger väldigt nära varandra så de ses ofta. Ebba har tidigare berättat om planerna på att köpa hus ihop.

– Nån gång kommer jag absolut att vilja flytta till ett hus. Men när? Det får tid och tajmning utvisa, sa hon och fortsatte:

– Jag är ju ganska säker på att jag och Gustaf kommer att hålla ihop i alla fall. Så det är ju med honom jag kommer att leta reda på något till slut. Men det är ett stort projekt när det nu blir av.

Ebba Anderssons nya barnbesked

Nu kan Ebba också avslöja hur hon och Gustaf ser på att skaffa barn. Det var under en live-chatt på Expressen som Ebba fick frågan från en läsare om hur hon ser på saken.

– Jag vill gifta mig någon gång i livet. Det behöver inte vara efter karriären. Och så vill jag skaffa familj, säger Ebba Andersson.

Vem som friar, när det väl är dags, är inget snack om saken.

– Jag friar inte! Det gör jag inte! Han skulle bli förbannad om jag gjorde det. Det har han uttryckligen sagt, säger Ebba.

EBBA ANDERSSON

FOTO: Heikki Saukkomaa

Annons