LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

E-types stora lycka – känslorna efter nya framgången

15 aug, 2023 
Frida Eklöf
Martin ”E-type” Eriksson
Martin ”E-type” Eriksson har en gedigen karriär bakom sig.
I samband med fotbolls-VM har han fått stor medial uppmärksamhet.
Nu berättar han om löftet han gett till svenska landslaget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

Martin ”E-type” Eriksson, 57, slog igenom redan i slutet av 80-talet och flera av hans hits har varit en stor succé. Genom åren har han släppt hits som This is the way, Life och Here I go again.

De flesta har nog dansat till någon av hans låtar och hans musik fortsätter att göra en stor succé. Sedan dess har artisten släppt flera nya hits och medverkat i olika tv-program.

Efter VM-spelarnas diss mot E-type – vändningen: ”Otroligt kul”

E-types låtar lever minst sagt vidare, och under de senaste dagarna har han fått stor uppmärksamhet. Detta tack vare att svenska landslaget har hans låt True believer som sin vinnarlåt när de har haft segerfest i omklädningsrummet.

Men det var inte alla i damlandslaget som visste vem E-type var innan mästerskapet. Att svenska landslaget har hans gamla dänga som segerlåt var minst sagt otippat för E-type.

När han under måndagen gästade premiären av Efter fem berättar han hur tankarna gick när hans kompisar skickade ett videoklipp på damerna när de firade till hans låt.

Annons

– Det är jätteroligt, och oväntat. Jag tänkte först oj vad likt det var min låt, sen insåg jag att det är ju min låt, säger han till Tilde de Paula Eby i direktsändning.

Det verkar även som att E-type har gett ett löfte till det svenska damlandslaget om de skulle vinna VM. De svenska landslagsframgångarna brukar nämligen firas i Kungsträdgården i Stockholm, och om det skulle bli en vinst har E-type lovat att uppträda med dem.

– Löfte och löfte. Jag finns ju där om dem vill höra den i lite mer liveform och om det passar. Jag har inget att göra den dagen så att säga, säger E-type.

E-types stora framgångar har gett klirr i kassan

E-types lycka det här året bara fortsätter. Nu har han nämligen unnat sig ett nytt vrålåk.

Det är företaget Premium Cars som under måndagen delade med sig av en bild på E-type tillsammans med hans nya Porsche.

Den lyxiga bilen kommer inte utan någon kostnad, det är en riktig saftig prislapp. Utifrån bilden ser det ut att vara en Porsche Panamera 4 E-hybrid Sport Turismo, vilket enligt företagets hemsida kostar hisnande 1 129 000 kronor. Inte illa!

FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Annons