LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

E-types uppoffring för Melinda Jacobs: ”Ångest att lämna hela sitt liv”

13 dec, 2023 
MARTIN E-TYPE ERIKSON, MELINDA JACOBS
Det var i januari i år som E-type blev pappa för första gången till lilla dottern Izadora!
Nu berättar han om flytten till Vadstena och allt vad det inneburit.
– Att lämna Stockholm är en process känner jag, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

2023 har varit ett intensivt år för Martin "E-type" Erikson, 58, och Melinda Jacobs, 39. Det började med att de fick välkomna sin efterlängtade dotter Izadora till världen.

– Det var väldigt speciellt. Det gick väldigt fort, i början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma… Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda…, sa E-type i Efter fem kort efter födseln.

Sedan fortsatte året med en flytt till deras gemensamma villa i Vadstena och i september ringde bröllopsklockorna för paret!

E-type om flytten till Vadstena: ”Ångest”

E-type är dock uppväxt i Stockholm och har bott där hela sitt liv – fram tills i november förra året.

– Att lämna Stockholm är en process känner jag. För jag satt hysteriskt och gjorde klart nya skivan med rockbandet fram till november. Då började jag känna att Melinda var i sjunde månaden, det kan komma ett barn när som helst, jag kan inte sitta här uppe och hon är där nere liksom, säger han i sin dokumentär på SVT.

Annons

Men att byta stad på det där sättet innebär ju en hel del förändringar och det var faktiskt inte helt lätt till en början, berättar E-type.

– Så det är en process att flytta från Stockholm och då var det lite ångestladdat att lämna allting. Restaurangen, alla polare, hela mitt liv, gymmet, båtplatsen och liksom allt i Stockholm, lämna det och dra, säger han i dokumentären.

Så mår E-type efter flytten: ”Min själ förflyttas”

När E-type och Melinda köpte villan var det en omfattande renovering som stod på agendan. Men i somras var allt klart och de kunde äntligen flytta in. Sedan dess har de bott där och nu verkar det som att även E-type börjar känna sig riktigt hemma i Vadstena.

– Men det konstiga är att bara nu på tre månader så har det blivit tvärtom nästan. Jag var uppe i Stockholm nu och då kände jag bara att hela min själ håller på att förflyttas till Vadstena. Sedan så vill jag bara inflika att det är ju bara 2,5 timme hit, säger han och ler.

FOTO: SVT

Annons