LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Duplantis familjesorg – starka orden: ”Kommer sakna dig oändligt”

29 sep, 2023 
Duplantis
För evigt saknad pälskling!
Nu har familjen Duplantis vackra labradoodle Bree somnat in.
– Tack för dessa tolv år, sörjer storebror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så stöttar Desiré Inglander Armand DuplantisBrand logo
Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis

Armand ”Mondo” Duplantis, 23, har gjort det igen – häromveckan hoppade han över 6,23 och tog världsrekord för sjunde gången. Förutom föräldrarna Greg och Helena Duplantis, som också är hans tränare, så fanns bröderna Andreas, 30, och Antoine, 27, på plats för att heja fram sin bror.

Men flickvännen Desiré Inglander, 22, lyste med sin frånvaro. Hon hade annat för sig och fick heja på pojkvännen från håll. Rekordet firades med välförtjänt semester på tu man hand.

– Ja, jag åker hem till Sverige igen och ska hänga med Desiré och semestra lite. Och kanske spela lite golf, sa Mondo till Aftonbladet.

Armand Duplantis sorg – tragiska dödsfallet i familjen

Trots ännu ett världsrekord befinner sig familjen Duplantis i sorg. En kär och lurvig medlem har gått bort. Den atletiska familjen har hunden Honey. Och den äldre brodern Andreas har sedan 12 år tillbaka hängt med den svarta labradoodlen Bree – som nu somnat in.

– Drottningen, tack för dessa tolv år. Vi kommer sakna dig oändligt, sörjer stavhopparen och hans käresta Rachel Duplantis på sociala medier.

Lillebror Mondo beklagar det hela med hjärtan i kommentarsfältet. Bree var en trygg reskamrat som alltid stod vid sin husse och mattes sida när de reste världen runt för att tävla i stavhopp.

FOTO: SVT play, Instagram

Annons