LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dramatiska förändringen efter sexsåpan: "Gick ner 10 kilo"

04 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Flera av deltagarna i "Ex on the beach Sverige" drack alkohol varenda dag av den sex veckor långa vistelsen på hotellet. Efter inspelningarna valde bland annat Rasmus Ullman och Johannes Ulmefors att bryta helt med alkoholen – och rasade i vikt. – Jag har gått ner 10 kilo, säger Rasmus.
Annons

Det spottas inte direkt i glasen under de vilda festkvällarna i dokusåpan “Ex on the beach Sverige”. Programmet spelades in under cirka sex veckors tid i höstas och flera deltagare uppger nu att de drack alkohol varje dag på hotellet.

– Jag drack hela tiden när jag var där. Någon gång kände jag att “jag måste sluta nu, i dag ska jag inte dricka”. Men det blev aldrig så. Man är där i en och en halv månad och dricker verkligen varje dag. Jag mådde kasst när jag kom hem efter programmet, säger deltagaren Johannes Leonidas Ulmefors, 21, till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han får snabbt medhåll från deltagaren Rasmus Ullman, 22, som menar att han drack alkohol konstant i sex månader under förra året.

– Jag drack varje dag, under hela inspelningen, och slutade inte direkt jag kom hem heller. Dessutom hade jag precis säsongat som bartender i ett par månader före det att “Ex on the beach” drog igång, så det blev ett halvårs konstant drickande, säger han.

Annons

Efter programmet valde flera deltagare att helt bryta med alkoholen. Johannes Leonidas Ulmefors berättar att han inte var på krogen på sex veckor efter inspelningarna och att han i stället valde att sätta sig själv på ett strikt tränings- och hälsoschema, för att komma tillbaka i form och mående.

– Jag slutade dricka när jag kom hem till Sverige och började med ett träningsschema. Min kropp mådde inte bra, det där funkade inte för mig. Så jag var inte på krogen alls på sex veckor, utan tränade bara. Jag tror jag gick ner två kilo när jag slutade dricka, säger han.

Rasmusa “Ex on the beach Sverige”. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Också Rasmus Ullman valde bort alkoholen efter de vilda inspelningarna. Sedan han slutade dricka säger han att han har gått ner över 10 kilo och mår mycket bättre.

– Jag mår dunder nu. Jag har inte druckit på flera månader och har gått ner 10 kilo sen vi spelade in programmet. Jag är mer deffad nu än jag var där, och det är typ enbart för att jag slutat med alkohol. Direkt jag slutade dricka så gick jag ner fyra kilo, all vätska bara försvann. Det känns jättebra, säger han.

”Ex on the beach Sverige” sänds måndagar och torsdagar 22.00 på Kanal 5.

Foto: Kanal 5, Instagram

Annons