LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dramatenstjärnan Tomas Pontén har avlidit: "Alla var förberedda och det var fint"

16 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
Familjen var samlad när Tomas Pontén gick bort under tisdagen. Skådespelaren hade varit sjuk en längre tid. "Det hade varit på gång ett tag", säger sonen Simon till Expressen.
Annons

Tomas Pontén har avlidit efter en längre tid av sjukdom, rapporterar Expressen.

– Vi var alla där. Det har varit på gång ett tag, det var ingen blixt från klar himmel. Alla var förberedda och det var fint, säger sonen Simon Pontén till tidningen.

Tomas Pontén har gått bort efter en längre tid av sjukdom. Foto: IBL
Tomas Pontén har gått bort efter en längre tid av sjukdom. Foto: IBL

Dramatenstjärnan, som bott ett par år på äldre- och omsorgsboende i Stockholm, gick bort omgiven av sina nära och kära. Mellan 1983 och 2000 var Tomas tillsammans med skådespelerskan Suzanne Reuter, 63, och de fick tre söner tillsammans.

Tomas Pontén har medverkat i ett femtiotal uppsättningar på Dramaten och har även regisserat. Han har också medverkat i svenska storfilmer som “Sprängaren” och “Hotet”, och har haft roller i populära tv-serier som “Skärgårdsdoktorn” och “Tusenbröder”.

Tomas Pontén blev 69 år.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons