Dragomir Mrsic om kärlekslyckan med Isabel Alonso

Dragomir Mrsic Isabel Alonso

Dragomir Mrsic och fästmön Isabel Alonso har varit ett par i 27 år.
Nu berättar skådespelaren om kärlekslyckan.
– Det är det man är tacksam för, berättar Dragomir i Renées brygga.

Skådespelaren Dragomir Mrsic, 50, var en av fem deltagare i årets säsong av Stjärnorna på slottet. I programmet delade han öppenhjärtigt med sig av sin livsresa – från en ung kriminell man till en av Sveriges mest uppskattade skådespelare.

När Dragomir var i 20-årsåldern dömdes han till fängelse efter att ha begått ett rån – och efter sitt straff bestämde han sig för att göra en livsförändring. 2010 slog Dragomir igenom som skådespelare efter sin roll i storfilmen Snabba cash och sedan dess har han bland annat setts i den egna thrillerserien Alex.

Sonen går i Dragomirs fotspår

Sedan 1992 är Dragomir Mrsic förlovad med kärleken Isabel Alonso, 51. Paret har två gemensamma barn – sonen Maximillian Mrsic, 17, och dottern Juliette Alonso Mrsic, 19. Maximillian har valt att gå i Dragomirs skådespelar–fotspår och spelar bland annat mot sin pappa i serien Alex.

– Han har alltid gillat film, speciellt serier och har skrivit en del. Han var ju även med i Snabba Cash, som avancerad statist i första filmen för tio år sen. Han gilla det, det är hans grej, sa Dragomir till Hänt på pressträffen inför Stjärnorna på slottet.

När Dragomir gästar Renée Nyberg i TV4:s program Renées brygga berättar han även där om sin son Maximillian.

I programmet pratar Dragomir nämligen om hur tacksam han är för att han har möjlighet att jobba tillsammans med sin son – och all den tid de får tillbringa tillsammans. Ämnet för Dragomir dessutom in på vad som är viktigt här i livet – och hyllar då sin familj och kärlek Isabel.

Dragomir om kärleken till fästmön Isabel

– Den mest värdefulla tiden vi har på jorden det är ju med ens barn och ens kära. Det är den som i slutändan är den som räknas. Allt annat, röda mattor, det glömmer man – det kommer ju och går och det är ingen som kommer ihåg det i slutändan. Det är den tiden som räknas, det är det man är tacksam för, säger Dragomir i Renées brygga.

Dragomir berättar att han och kärleken Isabel har varit ett par i 27 år – vilket får Renée att belysa att Isabel varit med i Dragomirs liv ända sedan han satt i fängelset.

– Ja, jag blev tillsammans med henne då efter rymningen, första rymningen och sen var hon med när jag var på rymmen och när jag satt (i fängelset, reds. anm) och när jag kom ut. Allting.

I en tidigare intervju med Allas har Dragomir berättat om kärleken till sin fästmö – och hur de fått relationen att hålla genom alla år.

– Kärnan i vår relation är kärlek. Vet du, kärleken övervinner allt. Visst har det funnits katastroftider under alla dessa år men vi tycker det är bättre att fightas igenom det tunga än att bara ge upp, sa han till tidningen i december.

Renées brygga visas på onsdagar på TV4 kl. 21.00.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!