Dragomir Mrsic har blivit morfar – stora familjelyckan

Dragomir Mrsic

Dragomir Mrsic har två barn tillsammans med fästmön Isabel Alonso.
Nu avslöjar skådespelaren att familjen har fått tillökning.
– Älskar dig villkorslöst, skriver han på Instagram.

Skådespelaren Dragomir Mrsic, 50, har synts i en rad filmer och serier genom åren. Genombrottet kom 2010 när han medverkade i Snabba Cash och sedan dess har karriären gått spikrakt framåt.

Något Dragomir är lite extra stolt över är att han vid flera tillfällen har fått jobba med sin son Maximilian Mrsic, 18, som har valt att gå i sin pappas fotspår.

– Han gillar det, det är hans grej, har Dragomir tidigare sagt om sonens karriärval.

Förra året fick svenska folket lära känna skådespelaren mer på djupet när han medverkade i SVT:s Stjärnorna på slottet. Han berättade då öppenhjärtligt om sina stökiga ungdomsår och sitt kriminella förflutna.

Dragomir om kärleken till Isabel Alonso

Dragomir Mrsic är tillsammans med Isabel Alonso, 51, sedan hela 28 år tillbaka. Paret är även förlovade men har ännu inte gift sig. I en intervju med Allas har Dragomir tidigare berättat om hemligheten bakom det långvariga förhållandet med fästmön.

– Kärnan i vår relation är kärlek. Vet du, kärleken övervinner allt, sa han till tidningen och fortsatte sedan:

– Visst har det funnits katastroftider under alla dessa år men vi tycker det är bättre att fightas igenom det tunga än att bara ge upp.

Tillsammans har de sonen Maximilian och dottern Juliette Alonso Mrsic, 20.

Första orden om stora familjelyckan

I februari gifte sig dottern Juliette och i ett inlägg på Instagram delade en omåttligt stolt Dragomir Mrsic med sig av bilder från bröllopet.

”Jag kan inte få nog. Älskar dig”, skrev han i inlägget.

Nu har Dragomir fått ännu en anledning till att vara stolt, han har nämligen blivit morfar till en liten flicka. Även denna nyhet delade han med sig av på Instagram.

”Den lyckligaste morfadern i hela universum. Älskar dig och välkommen mitt barnbarn Adrijana, skriver han intill en bild på sig själv och den nyfödde.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya bilden med barnbarnet Adrijana

I veckan delade Dragomir återigen med sig av en bild på sig själv och barnbarnet. Det råder ingen tvekan om att familjelyckan är total.

”För en månad sedan föddes prinsessan Adrijana. Morfar älskar dig villkorslöst”, skriver han.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna gläds åt skådespelaren och hans familj.

”Underbar bild”, hälsar en person i en kommentar.

”Stort grattis min vän!”, skriver en annan.

Vad Dragomir Mrsic nästa steg i karriären är är ännu oklart. Av hans bilder på Instagram att döma verkar det som att han just nu fokuserar på träningen och att umgås med familjen samt njuter av en välförtjänt semester.

FOTO: Ulrika Midunger/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!