Dragomir Mrsic glädje – första orden om familjelyckan

Isabel Alonso och Dragomir Mrsic

Dragomir Mrsic och fästmön Isabel Alonso har två barn ihop.
Nu berättar skådisen om bröllopslyckan i familjen.

I vinter har vi fått se Dragomir Mrsic, 50, som en av deltagarna i SVT:s succéserie Stjärnorna på slottet. I programmet fick tittarna bland annat höra om Dragomirs livsresa och hans kriminella förflutna. Skådespelaren dömdes till fängelse för ett rån i 20-årsåldern och efter det bestämde han sig för att göra en totalförändring.

Idag är Dragomir en av Sveriges mest folkkära skådespelare och har hyllats för sina rollprestationer i filmer som Snabba cash och thrillerserien Alex.

Även Dragomirs son Maximilian Mrsic, 17, är skådespelare och har jobbat tillsammans med sin pappa vid flera tillfällen.

– Han har alltid gillat film, speciellt serier och har skrivit en del. Han var ju även med i Snabba Cash, som avancerad statist i första filmen för tio år sen. Han gilla det, det är hans grej, sa Dragomir till Hänt på pressträffen inför Stjärnorna på slottet.

Dragomir om relationen med fästmön

Dragomir Mrsic är förlovad med Isabel Alonso, 51, sedan 1992. Tillsammans har de sonen Maximilian och dottern Juliette Alonso Mrsic, 19. I en intervju med Allas berättade Dragomir om hemligheten bakom det långvariga förhållandet med fästmön.

– Kärnan i vår relation är kärlek. Vet du, kärleken övervinner allt. Visst har det funnits katastroftider under alla dessa år men vi tycker det är bättre att fightas igenom det tunga än att bara ge upp, sa han till tidningen i december.

Trots att paret har varit förlovade i många år har de ännu inte gift sig.

Juliette Alonso Mrsic bröllopslycka

Förra veckan la Dragomir upp flera inlägg på Instagram från ett bröllop. Men det är inte skådespelaren själv som har gift sig – utan dottern Juliette. Bilderna visar en omåttligt stolt Dragomir Mrsic som leder sin dotter fram till altaret.

”Jag kan inte få nog. Älskar dig”, skriver han i ett av inläggen.

I kommentarsfältet har vännen Pernilla Wahlgren, som även hon var med i årets säsong av Stjärnorna på slottet, skickat en hälsning.

”Wow! Har din dotter gift sig! Vad mäktigt!!! Stort GRATTIS!!!”, skriver hon, varpå Dragomir svarar:

”Tusen tack”, följt av ett rött hjärta.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!