TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Dplays mystiska svar om nya säsongen av Ex on the beach

25 jun, 2020 
Plötsliga beskedet om Celebrity Ex on the Beach – kanalens ord om nya beslutet
Efter vårens säsong av Celebrity Ex on the beach 2020 har spekulationerna om en ny säsong snabbt väckts till liv.
Blir det en ny säsong? Var kommer den i så fall att spelas in?
– Det är superhärligt att det finns ett så stort intresse för Ex on the beach, säger Mathilde Albinsson på Dplay till Hänt.
Annons
Dplays mystiska svar om nya säsongen av Ex on the beachBrand logo
Dplays mystiska svar om nya säsongen av Ex on the beach

I år satte verkligen Dplay i hårdväxeln gällande Ex on the beach 2020. Det blev en Celebrity-säsong som toppade många höjder med kända ansikten som Nina GlimsellAlex D’RossoJosephine QvistGabriella “Bella” Andersson, Sara Bolay, Andrijano ”Adinator” Mijanovic, Dennis Mlivic och många fler.

Celebrity Ex on the beach 2020
FOTO: Dplay

Efter en sådan dundersäsong är det ju inte konstigt att frågan om en ny säsong uppkommer. Något som fått tittarna att undra ännu mer var när Paulina ”Paow” Danielsson under onsdagen delade en story på Instagram, där hon menade på att sitt ex Mattias Coleman ska vara med som deltagare i en kommande säsong av Ex on the beach.

Dock är detta inte bekräftat och framförallt inte något som Dplay själva har gått ut med, utan det är endast Paulinas egna ord.

Annons

Mystiska svaret från Dplay

När Hänt kontaktar Dplay för att reda ut saken så är svaret både mystiskt och ovisst.

På frågorna om en ny säsong ska spelas in i sommar och om den i så fall kommer att spelas in i Sverige är Dplay inte benägna att riktigt kommentera ännu.

– Det är superhärligt att det finns ett så stort intresse för Ex on the beach. Men jag kan inte kommentera en ny säsong Ex on the beach i nuläget, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig Celebrity Ex on the beach på Dplay, till Hänt.

Men det är inte ett svar som kommer att vara förevigt, utan Mathilde tilläger att de gärna återkommer längre fram om frågan, samt att när de väl har mer information att ge så kommer de även gå ut med det.

Med andra ord får helt enkelt framtiden utvisa huruvida Ex on the beach kommer att spelas in! Men såklart håller vi tummarna för att det blir en ny säsong då Celebrity Ex on the beach var en rejäl succé!

Celebrity Ex on the beach 2020
FOTO: Dplay

Celebrity Ex on the beach och Exen berättar allt finns att streama på Dplay.

FOTO: Dplay

Annons