LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dplay:s krishantering efter Sara Gustafssons spott-attack mot Adrian Montin

19 nov, 2020 
Adrian Montin och Sara Gustafsson
Foto: Dplay
Sara Gustafsson går till fysisk attack mot Adrian Montin med en spottloska i ansiktet.
Så här hanterade produktionen händelsen i Ex on the beach – vilket tittarna inte fick se.
Annons
3-kamp med Jasmine GustafssonBrand logo
3-kamp med Jasmine Gustafsson

Celebrity Ex on the Beach bjuder även i år på en hel del drama mellan några av Sveriges största reality-kändisar. Det är starka känslor som bubblar upp när deltagarna plötsligt befinner sig under samma tak som sina tidigare partners.

Jasmine "Jasse" Gustafsson är en av deltagarna som medverkar i år. Redan tidigt under säsongen har tittarna fått se henne fatta tycke för Niklas Åkerlund. Men den mysiga semestern med Niklas byttes snabbt ut mot tårar och skrik efter att ex-pojkvännen Adrian Montin gjort entré i programmet.

Bråket mellan Adrian och Sara Gustafsson

Adrians ankomst skapade inte bara bråk mellan honom och Jasse, även deltagaren Sara Gustafsson hamnade snabbt i luven på Adrian. Det var under ett dramatiskt samtal mellan Jasse och Adrian som Sara plötsligt stormade in i rummet och bad Adrian att inte trycka ner Jasses åsikter.

Annons

Bråket kom snabbt att ändra riktning, medan Jasse satt tyst var det istället Sara och Adrian som började skrika på varandra. Efter att Adrian kallat Sara för ”soc-kärring” var det infekterade bråket igång.

– Jag blev jättetriggad av det Adrian sa. Jag såg rött typ direkt när jag gick in dit så det hade nog inte spelat någon roll faktiskt, säger Sara i programmet.

Efter ännu en kommentar från Adrian som löd ”lilla damen” blixtrade det till inom Sara.

– Du är en liten jävla prick. Du har varit otrogen med en jävla strippa och du behandlar henne som skit, skriker Sara innan hon plötsligt spottar Adrian rakt i ansiktet.

Sara, som stått hängandes över Adrian som sitter ner i sängen, stormar sedan ut ur rummet medan de andra deltagarna ber dem båda att lugna ner sig.

Produktionens drag efter Saras fysiska attack mot Adrian

Deltagarna är bevakade dygnet runt och ibland tvingas produktionen rycka in när saker går över styr. Så hur hanterades denna situation? Jo, det skedde mer bakom kameran än vad tittarna fick se.

Annons

”Discovery Networks Sweden och produktionen bakom Ex on the beach tar avstånd från våld och kränkande beteende. Produktionen avbröt därför inspelningen omedelbart, för att reda ut situationen och samtala med deltagarna ifråga. Sara bad Adrian om ursäkt och Adrian tog det hela med ro. Produktionen har full koll på, och kontinuerlig kontakt med, deltagarna under dygnets alla timmar. Deltagarna erbjuds även professionell rådgivning och samtalsstöd när och om de så önskar”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för Celebrity Ex on the Beach i ett sms till Hänt.

Nya avsnitt av Celebrity Ex on the Beach släpps tisdagar och torsdagar på Dplay.

Annons