Dplay om svårigheterna med att spela in Ex on the beach 2020 i Sverige

Svårigheter med att spela in Ex on the beach i Sverige

Höstens säsong av Celebrity Ex on the beach 2020 blev minst sagt annorlunda från tidigare säsonger, då den spelades in i Sverige och inte i ett exotiskt land.
Dplay avslöjar nu svårigheterna med det!

En ny säsong av Celebrity Ex on the beach står och lurar runt hörnet, äntligen! Höstens säsong kommer att skilja sig en hel del från tidigare säsonger, då den har spelats in i Sverige och inte i ett exotiskt land som innan.

Svårigheterna med att spela in Celebrity Ex on the beach i Sverige

Men att spela in tv-programmet i Sverige istället för i ett varmt land var inte endast en dans på rosor. Ibland kanske vädret har ställt till det då en svensk sommar inte alltid är att lita på med sol och värme.

Som många Ex on the beach-tittare vet är det mycket bad, sol och stränder i vanliga fall. Men då situationen är som den är med den coronapandemi som råder världen över valde produktionen att spela in programmet i Sverige. Och lyxiga hus finns ju inte endast i exotiska länder. Även Sverige sitter inne på riktigt schyssta villor!

– På grund av rådande omständigheter flyttade vi, för första gången någonsin, hem inspelningarna av Ex on the beach till Sverige. Även om vi är vana vid att förknippa Ex on the beach med palmer, så bjuder såväl Sverige som Stenungsund på vackra vyer, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för Ex on the beach, till Hänt. Hon fortsätter:

– Huset har en lyxig och direkt närhet till havet med privat strand och ramas in av fina utemiljöer. Vi vidtog omfattande försiktighetsåtgärder av hänsyn till coronasituationen som råder för att säkra deltagarna, produktionspersonalen samt lokalbefolkningen. Vår prioritering är alltid att skapa en trygg och säker inspelningsplats för alla inblandade.

Celebrity Ex on the beach Sverige, Sara, Haidar, Genri

FOTO: Linus Hallsénius/Dplay

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så planerades dejterna för Celebrity Ex on the beach 2020

Så, hur har dejterna gått till denna säsong? Har det möjligtvis varit svårare att få till, då många av dejterna i tidigare säsonger ägt rum på en varm strand med sol och palmer. Något som kanske inte riktigt finns lika tillgängligt i Sverige.

– Inspelningarna anpassades till den situation som råder. Huset har en väldigt stor tomt med möjlighet till många olika dejtinguppslag, säger Dplays Mathilde Albinsson till Hänt och avslutar med:

– Produktionen har följt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och nogsamt vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Celebrity Ex on the beach har premiär på Dplay torsdagen den 29 oktober.

FOTO: Linus Hallsénius/Dplay

LÄS ÄVEN: Så gamla är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar deltagarna i Paradise hotel hösten 2020