Douglas Murrays markering mot Penny Parnevik – efter orden

Douglas Murrays markering mot Penny Parnevik – efter orden

Något som många fans uppskattar med tv-profilen Penny Parnevik är hennes öppenhet.
Hon gillar att vara en öppen bok och pratar ofta om sitt privatliv, något som fästmannen Douglas Murray kanske inte alltid hurrar för.

Den tröga starten av TV4:s dansprogram Let’s dance 2020 resulterade i tre avhopp innan andra programmet hann sändas. Orsaken handlar på ett eller annat sätt den rådande situationen av coronavirusets spridning.

Mikael ”Soldokton” Sandström, 62, Siw Malmkvist, 83, och komikern Anders Jansson, 52, är de tre deltagare som inte längre medverkar i tävlingen.

Alla deltagare och danspartners i Let's dance 2020

Alla deltagare och danspartners i Let’s dance 2020. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Jättepirrigt”

Men en person som är kvar i tävlingen och mer taggad än någonsin är tv-profilen Penny Parnevik, 22.

– Det känns jättepirrigt. Det här har varit min största dröm jättelänge, berättade Penny i TV4:s Nyhetsmorgon när det avslöjades att hon ska delta i tävlingen.

Penny har varit en offentlig person ett bra tag, men i och med sin medverkan har hon fått ännu fler blickar på sig. Detta har lett till att hon tackat ja till fler intervjuer, där hon ofta är väldigt öppen.

Men Penny har andra plattformar, både Instagram, Youtube och en podcast, där hon delar med sig av ännu mer om vad som händer i hennes liv.

– För mig så mår jag bra av att vara öppen. Jag gillar inte att ha hemlisar eller nånting superprivat, säger Penny i en intervju med Expressen och fortsätter:

– Jag tycker det är najs att kunna säga vad som händer i livet. Hur man mår eller vad som helst. Jag gillar verkligen det.

Douglas Murrays vädjan till Penny

En person som kanske inte hurrar lika mycket för Pennys öppenhet i media är fästmannen Douglas Murray, 40, som inte anser att hon behöver berätta för alla om deras relation exempelvis.

Penny Parnevik och Douglas Murray.

Penny och fästmannen Douglas. FOTO: TT

– Jag har lärt mig att min relation med Douglas behöver inte alla veta allt om. Och det är mest på grund av att han är lite äldre och lite mer traditionell och han bara ‘gud du behöver inte prata om vårt sexliv’, berättar Penny för Expressen och menar att hon mycket väl har förståelse för det.

Hon fortsätter:

– Men det respekterar jag ändå så det tycker jag är skönt att vi har den relationen att han får säga vad han tycker kanske känns lite obehagligt och vad han tycker är najs. Så vi har verkligen hittat vårt ‘happy place’ när det gäller vad jag säger och inte säger.

FOTO: Leif R Jansson/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt