Dotterns starka reaktion efter Mirka Norrströms nya familjebild

13-barnsmamman Mirka Norrströms nya ord om stora familjelyckan: “Verkligen den rätte för oss”

Mirka Norrström och hennes stora familj med 13 barn lever sitt liv utanför Uppsala. Hon delar flitigt med sig av familjens vardag.
En upptäckt i en ny bild på familjen har hennes äldsta dotter reagerat.

Mirka Norrström blev känd efter sin medverkan i Familjen annorlunda, där hon och den stora skaran barn delade med sig av sitt liv och sin vardag. Förutom Mirka och de 13 barnen kunde tittarna också följa maken Peter Norrström.

Men efter 23 år ihop valde Mirka och Peter att gå skilda vägar sommaren 2016.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev Mirka i ett blogginlägg då.

Livet med 13 barn

Efter skilsmässan flyttade Mirka och barnen ifrån Peter, till ett nytt hus utanför Uppsala. När det gått två år sedan flytten uppmärksammade hon det i ett nytt inlägg, och trots en tuff skilsmässa så understryker hon att det var att bra beslut.

”Idag är det 2 år sedan jag och barnen flyttade. En flytt som skedde mitt i inspelningarna av vår sista säsong i Familjen Annorlunda och det var minst sagt stressigt med allt. En flytt som har varit en av de bästa sakerna jag gjort”, skrev hon då.

Även om Mirka och familjen inte längre syns i Familjen annorlunda så uppdaterar hon sina följare flitigt om vad som händer i livet i en blogg och på Instagram.

Reaktionen efter familjebilden

Men Mirka tar inte endast hand om 13 barn. I hemmet finns också djur! I ett inlägg som Mirka delat på Instagram i veckan visar hon upp hur en av hennes döttrar gosar på golvet med familjens hund.

Den första ungarna hälsar på när de kommer hem”, skriver Mirka i inlägget, följt av en skratt-gråtande emoji.

Bland kommentarerna menar hennes läsare att det är fullt förståeligt att barnen först hälsar på hunden när de kommer hem.

En glad vovvis borde alla barn få komma hem till”, skriver en.

Men vilken välkomnande en labbe kan ge. Samma ovillkorliga kärlek som barn”, skriver en annan.

Helt rätt”, skriver ännu en.

Men trots varma kommentarer i kommentarsfältet reagerar ändå Mirkas äldsta dotter på följarnas svar.

HAHAHAHA KOMMENTARERNA”, skriver hon roat.

Det kan tyckas oklart vilka kommentarer hon syftar på. Men i ett senare inlägg förklarar Mirka:

”Vill bara förklara att Linnea gav inte sin kommentar som svar till de trevliga kommentarerna mitt inlägg fick häromdagen. Jag hade fått några spam-kommentarer från olika sexkonton som hennes kommentar riktade sig mot. Spam-kommentarerna raderade jag så fort jag såg de men missade ta bort Linneas kommentar”.

FOTO: TT

Senaste nytt