Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Erikas ord efter kritiken mot Gunilla Persson i Biggest loser

23 okt, 2018 
Erikas ord efter Gunilla perssons vägran i Biggest loser vip
Efter kritiken i Biggest Loser VIP försvarar sig nu Gunilla Persson och berättar om dottern Erikas stöttande ord.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är en av deltagarna i Biggest Loser VIP på TV4. Det blev en tuff start för henne då hon redan andra veckan tvingades uppsöka läkare på grund av kraftiga blödningar i underlivet. Hos läkaren fick hon ta cellprover och blev beordrad att vila i väntan på svar.

Efter det har tittarna kunnat se att Gunilla Persson allt som oftast väljer att avstå från träningen i programmet, och tittarna har därefter kritiserat henne för hennes träningsvägran. Nu svarar Gunilla Persson på kritiken i ett öppet inlägg på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Biggest loser VIP var ett annorlunda program för mig att vara med i där jag blottade mig, kanske för mycket”, inleder Gunilla Persson sitt inlägg.

Som ni ser av min klädsel var detta den första intervjun (synken) med mig. Iklädd min paljettoutfit förklarar jag redan innan händelserna börjar att jag inte kan träna/tävla som andra.”, fortsätter hon.

Annons

När Gunilla var 14 fick hon diagnosen skolios, ett tillstånd som orsakar en enorm smärta i ryggen.

Biggest loser-tränaren Mikael Hollsten, 34, har även han ifrågasatt Gunillas träningsvägran i programmet. Han menar istället att smärtan går att lindra med fysisk träning. Men Gunilla Persson förklarar nu att hon inte alls tror på att pressa deltagarna.

Sedan blir det totalt förbjudet, av min läkare, efter oväntad operation och värk i magen. Jag tror absolut INTE på att pressa deltagare som vår tränare Mikael gör. Om jag hade kunnat träna bort min skolios och värk så hade jag gjort det för många år sedan. Däremot tror jag på styrketräning speciellt anpassad för varje individ. Att tävla i grupp passar vissa men inte alla.

Trots att många tittare ifrågasätter hennes träningsvägran har hon ett stort stöd från sin dotter Erika, 16, som stöttar sin mamma i träningsbeslutet.

Min kloka dotter Erika säger “du är ju inte byggd för den här typen av träning, mamma” Och slutligen vill jag tacka mina vänner på slottet att ni inte föll i ”hetsgropen” och baktalade mig i synkarna.

Här är alla deltagare i Biggest loser VIP 2018:

FOTO: Ibl, TV4

Annons