Dottern hånar Rickard Olsson: "Käften på dig jävla räkhora"

På premiären av "Morran & Tobias" får vi veta att programledaren tycker det är svårt att försöka vara rolig på beställning. Han fullt med jobb hela hösten, men barnen brukar kalla honom för räkhora.

Programledaren Rickard Olsson, 49, kom till premiären av komedin “Morran & Tobias” med sambon Therese Broberg, 31, dottern Asta, 13, och en av hennes kompisar. När Hänt börjar prata om humor med Rickard säger han:

– Man ska akta sig jävligt noga för att vara elak mot dem som försöker vara roliga. Det som funkar för en kanske inte funkar för någon annan och humor är ändå den svåraste arten av dem alla. Man ska vara snäll mot alla komiker.

Rickard Olsson Galapremiär av Morran & Tobias på Biograf Rigoletto, Stockholm 16-10-24. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

Rickard Olsson gick på premiären av “Morran & Tobias” med sambon Therese, dottern Asta (t.h.) och hennes kompis Vilda.

Själv har Rickard både fått en hel del ris och ros för sina insatser som skämtsam programledare för frågesporten “Vem vet mest?” i SVT. När det kommer på tal förklarar han:

– Jag är ingen komiker. Det finns säkert en del som kan tycka jag säger något roligt då och då i ”Vem vet mest”. Sen finns det andra som bara irriterar sig och tycker att jag försöker vara putslustig. Charlie Chaplin sa: ”Det är en sak att vara rolig. Det är en annan sak att försöka vara rolig” och det är inte alltid du är rolig för att du försöker.

svt-vemvetmest-2016-e00-2b3b

Rickard tjänar fett med deg på att leda “Vem vet mest?” så det är klart han har bacon på bordet.

Och det tv-programmet kommer han fortsätta jobba med ett bra tag framöver. Inte minst för att han tjänar ordentligt med pengar på det.

– Jag har ju bacon på bordet så att säga. Sen gör jag ”Wild Kids” också, ”Vem vet mest junior” och hästhopningsprogrammet ”Stjärnhoppningen”, så jag har full huggning, berättar Rickard.

Dessutom berättar han orsaken till varför han valde att gå på premiären av filmen för Aftonbladet TV:

– Mina kids kallar mig olika saker och då var jag tvungen att höra vad de fått allt ifrån.

"Wild kids". Rickard Olsson, programledare Sverige, 2014-01-08 (c) ALLARD LASSE / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 2116

Etersom han även leder “Wild kids” borde det inte komma som någon chock för Rickard när dottern inspirerad av “Moran & Tobias” kallar honom för räkhora.

Rickard imiterar sedan vad dottern och hennes kompisar brukar säga till honom:

– Käften på dig jävla räkhora!

Men Rickard, du måste nog dubbelkolla med din dotter och hennes polare. Är det inte “ägghora” “Tobias” säger i serien?

Foto: IBL, SVT

SENASTE NYTT!