Dottern Erikas vädjan till Gunilla Persson – nya orden om framtiden

17-åriga dottern Erikas vädjan till Gunilla Persson – nya orden om framtiden

Gunilla Persson har hamnat i ett dilemma med 17-åriga dottern Erika.
I höst fyller hon 18 år, och inför födelsedagen vädjar dottern nu till Gunilla.

Gunilla Persson slog igen som en av profilerna i Svenska Hollywoodfruar i TV3 för tio år sedan. Gunilla har varit en av de fruarna som gjort mest avtryck.

Tyvärr kommer tittarna inte få se henne i några nya avsnitt inom den närmaste framtiden då TV3 tagit beslutet att stoppa inspelningarna av programmet.

Gunilla som bor i Los Angeles i USA har de senaste veckorna befunnit sig i sitt hem med sin mamma Iris och dottern Erika. Landet har under flera veckor varit i karantän, men det har inte hindrat Gunilla från att uppdatera sina följare om livet.

Mestadelen av tiden har bestått av att finnas vid mamma Iris sida som varit svårt sjuk från och till. Men nu har hennes tillstånd förbättrats, och Gunilla har börjat tänka på framtiden. Och framför allt dottern Erikas framtid.

Beslutet efter dotterns önskan

Gunilla har uppfostrat dottern på egen hand och de har alltid bott i USA. Men inför sin 18-årsdag i slutet av sommaren har Erika vädjat till sin mamma med en önskan – hon vill till Sverige och orten där Gunilla växte upp, nämligen Högsjö i Vingåkers kommun i Södermanland.

Erika vill sa gärna återvända till Högsjö som har blivit ett favoritställe för henne, men vi ska nog hitta en annan underbar plats att resa till runt hennes 18-års dag i augusti”, skriver Gunilla på sin blogg.

Att åka till Sverige just nu är dock inget alternativ enligt Gunilla, inte med tanke på pandemin och läget i världen. Däremot har hon börjat kika mot ett land de aldrig tidigare besökt, nämligen Hawaii. Vilket onekligen låter som en trevlig kompromiss för dottern.

Jag kan inte fatta att jag aldrig varit på Hawaii trots att vi bor sa nära och att det är ett vanligt resmål for LA bor. Men vi har alltid åkt till antingen Mexiko, New York och Europa istället. Men Hawaii har aldrig gjort någon jag känner besviken så det är mycket möjligt att kosan styr dit i mitten av augusti”, avslöjar hon.

FOTO: TT

Senaste nytt